Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Others' started by Dutch_NL, Aug 2, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dutch_NL Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jan 15, 2013
    Messages:
    626
    Hallo allemaal, ik zit met een grote faal van mijn pc xD
    klinkt stom maar is echt zo >.> ik ben naar de computer winkel geweest en hun wisten niet wat ze er aan konden doen...

    hieronder het probleem!

    Ik heb 2 beeldschermen, en hieronder een screenshot
    [​IMG]

    Maar volgens puush (programma waarmee ik de screenshots maak)
    [​IMG]
    hij zegt dat ik er 3 heb?
    iemand enig idee hoe dat kan, beter nog hoe het opgelost kan worden.. graag posten!
     
    Last edited: Aug 2, 2014
    #1
    • Funny Funny x 1
  2. Tribut0 Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 3, 2013
    Messages:
    703
    Zit je mobiel in je PC mss of een mp3 of wat dan ook
     
    #2
  3. Dutch_NL Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jan 15, 2013
    Messages:
    626
    nee, alleen 2 beeldschermen (DVI) 1 muis (USB) 1 toetsenbord (USB) 1 headset (USB) en 1 draadloze internet ontvanger (USB)
     
    #3
  4. thommy_99 Obsidian Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Mar 27, 2013
    Messages:
    1,216
    Puush herinstalleren?
     
    #4
    • Like Like x 1
  5. UltraVioletGamer Gold Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Apr 15, 2013
    Messages:
    152
    Kan een foutje zijn met je videokaart drivers, heb je ze in crossfire of allebij los met kabel verbonden of bijde?
    Je kan ook je combinatie aanpassen, door ze alle twee met crossfire te verbinden en de 2 dvi aan te sluiten op 1 kaart of andersom.
     
    #5
  6. IxDOPExI Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Sep 30, 2012
    Messages:
    807
    Zoals ultra al zei, Sluit de beeldschermen op 1 en dezelfde video kaart aan.
    En check of je opties zo staan: [​IMG]

    [​IMG] Deze optie apart bij beide schermen instellen.

    Verder zou ik willen weten wat je gebruikt, Nvidia of AMD.


    Mvg,

    Brian
     
    Last edited: Aug 2, 2014
    #6
    • Like Like x 5
    • Informative Informative x 1
  7. Dutch_NL Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jan 15, 2013
    Messages:
    626
    de beeldschermen zitten allebij op 1 van de 2 kaarten

    Ik heb 2X een Nvidia 670 GTX in mn computer met SLI

    ik wou dat modi instellen, maar dat vakje is grijs?
    [​IMG]
     
    #7
  8. IxDOPExI Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Sep 30, 2012
    Messages:
    807
    Download dit en restart pc daarna check of het nog zo is.

    Mvg,

    Brian
     
    #8
  9. Dutch_NL Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jan 15, 2013
    Messages:
    626
    puush opnieuw installed, probleem niet opgelost

    opnieuw drivers geinstalleerd met het programma van dope, heeft niet gewerkt

    het programma heeft niet gewerkt dope... helaas :(
    nog meer ideeën?
     
    #9
  10. UltraVioletGamer Gold Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Apr 15, 2013
    Messages:
    152
    Als ze op 1 kaart zitten dan ontkoppel je ze en zet je de dvi aansluitingen appart van elkaar.
    Misschien werkt dat wel.
     
    #10
  11. IxDOPExI Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Sep 30, 2012
    Messages:
    807
    Controleer positionering van je beeldscherm vaak gaat dit met een menu'tje op je beeldscherm zelf.

    En check je aspect ratio (4:2, 16:9, 16:10) jouw beeld schermen zijn 16:9 controleer of ze zo staan.

    Mvg,

    Brian
     
    #11
  12. Dutch_NL Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jan 15, 2013
    Messages:
    626
    alles getest, sorry voor late reactie :) zat in buiteland voor werk...

    niets werkt!
     
    #12
  13. milkacow Obsidian Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Nov 23, 2012
    Messages:
    1,230
    Reset je pc
     
    #13
  14. Matteo Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Feb 20, 2013
    Messages:
    385
    Gaat niet helpen.
     
    #14
  15. UltraVioletGamer Gold Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Apr 15, 2013
    Messages:
    152
    Lang genoeg proberen, ik weet niet of je dingen hebt vernieuwd of is dit spontaan gebeurd op je normale setup? Denk even terug, wat heb je veranderd nieuwe setup of drivers? En als ik het goed begrijp heb je 2 werkende beeldschermen maar wil je de derde die niet bestaat weg hebben?

    EDIT; Laat gewoon lekker zitten zo yolo
     
    #15
    • Like Like x 2
  16. Dutch_NL Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jan 15, 2013
    Messages:
    626
    het enige dat ik heb veranderd is een HDMI kabel...
    ik had 1 HDMI kabel en 1 DVI kabel en nu heb ik 2 DVI kabels... zou het daaraan liggen?
     
    #16
  17. UltraVioletGamer Gold Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Apr 15, 2013
    Messages:
    152
    Dat kan je zelf toch zien -_- jij kan die kabel zelf veranderen en kijken of het normaal is maar ik snap de ernst van deze situatie niet helemaal.
     
    #17
Thread Status:
Not open for further replies.