Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Complaints' started by ducklife, Mar 15, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ducklife Woodcutter DRC Player

    Offline
    Joined:
    Mar 15, 2013
    Messages:
    13
    Hallo,
    Sinds de update naar 1.5 heb ik minecraft toch maar gekocht, ik speelde toen op het account: Ducklife
    Omdat ik hem nu gekocht heb heb ik een nieuwe account aan moeten maken en ben ik alles kwijt. Is het mogelijk dat ik al mijn spullen van mn oude account terug krijg? had best veel dia enz. Mag via een pm opgelost worden, heb uiteraard allebei de ww's
     
    #1
  2. ducklife Woodcutter DRC Player

    Offline
    Joined:
    Mar 15, 2013
    Messages:
    13
    Niemand?
     
    #2
  3. wpinda Diamond Miner DRC Player

    Offline
    Joined:
    Nov 7, 2012
    Messages:
    665
    Je moet op je oude acc. Wallow en cmodify enz doen
     
    #3
  4. ducklife Woodcutter DRC Player

    Offline
    Joined:
    Mar 15, 2013
    Messages:
    13
    Ik kan dus niet meer inloggen op mijn oude account, snap er niks van
     
    #4
  5. wpinda Diamond Miner DRC Player

    Offline
    Joined:
    Nov 7, 2012
    Messages:
    665
    Wat gebeurt er als je probeert in te loggen
     
    #5
  6. ducklife Woodcutter DRC Player

    Offline
    Joined:
    Mar 15, 2013
    Messages:
    13
    Ik probeer in te loggen op de server, ik doe /ducklife <het wachtwoord> en dan zegt hij wachtwoord onjuist
     
    #6
  7. Maite Lone Wolf Staff Member Server Moderator

    Offline
    Joined:
    Dec 20, 2012
    Messages:
    518
    je moet typen /login <het wachtwoord>
     
    #7
  8. ducklife Woodcutter DRC Player

    Offline
    Joined:
    Mar 15, 2013
    Messages:
    13
    Ja maar hij moet toch weten over welk account het gaat, dat account kan niet meer mee inloggen bij het beginscherm omdat ik minecraft toen niet gekocht had, toen ik hem heb gekocht heb ik een nieuw account aangemaakt, Aminasfour.
     
    #8
  9. wpinda Diamond Miner DRC Player

    Offline
    Joined:
    Nov 7, 2012
    Messages:
    665
    Je moet je oude minecraft gebruiken ( de niet gekochte ) daar moet je inloggen op ducklive en dan /login doen
     
    #9
  10. Wadu437 Stronghold Scavenger DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    3,584
    Je kan ook de betaalde MC launcher daar gewoon voor gebruiken. Ik neem aan dat je het hebt gekocht met een Mojang account. Je moet gwn in de laucnher ipv je email adress je oude naam (ducklife) ingeven, dan DRD Joine, /login doen, en dan /wallow aminasfour en /cmodify Aminasfour op al je kisten. je kan op de pijltije naar boven klikken voor de laatst gebruikte command/ zion die je typte zodat je niet alles opnieuw moet typen

    MVG.
    Wadu
     
    #10
  11. ducklife Woodcutter DRC Player

    Offline
    Joined:
    Mar 15, 2013
    Messages:
    13
    Ik heb geen mojang account gekocht, heb gewoon via minecraftsite en dan ideal. Het probleem is dat ik dus zonder enige mogelijkheid met mijn oude account kan inloggen.
     
    #11
  12. Maite Lone Wolf Staff Member Server Moderator

    Offline
    Joined:
    Dec 20, 2012
    Messages:
    518
    Hoezo? Als je minecraft opstart zie je toch options staan? Klik erop en zet Premium mode dan uit.. (Zo gaat het bij mij toch)
    En typ dan bij username gewoon ducklife
     
    #12
  13. ducklife Woodcutter DRC Player

    Offline
    Joined:
    Mar 15, 2013
    Messages:
    13
    Dit is wat ik zie als ik MC opstart, als ik op options druk krijg ik dus dat schermpje, kan er verder weinig instellen.
    [​IMG]
     
    #13
  14. Maite Lone Wolf Staff Member Server Moderator

    Offline
    Joined:
    Dec 20, 2012
    Messages:
    518
    Start je cracked launcher eens (:
     
    #14
  15. ducklife Woodcutter DRC Player

    Offline
    Joined:
    Mar 15, 2013
    Messages:
    13
    Als ik dat doe kan ik zonder problemen inloggen en als ik dan vervolgens mij multiplayer de servers ziet staat er dat de DRC server 1.5 is. dat was ook de reden dat ik hem dan maar had gekocht.
     
    #15
  16. Wadu437 Stronghold Scavenger DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    3,584
    ducklife, moet je ej mert je emlail aanmùelden, en zeg eens wat je problem is
     
    #16
  17. koolmees71 Server Moderator Staff Member Server Moderator

    Offline
    Joined:
    Oct 14, 2012
    Messages:
    1,291
    ducklife
    1. welke cracked version gebruik je?
    2. Je kunt bij je inlog scherm gewoon force update doen op je nieuwe account. Daarna je oude account naam invoeren zonder password.
    3. je krijgt een foutmelding. Dan doe je play offline. Dan multiplayer en je kunt inloggen op je oude account.
     
    #17
  18. Wadu437 Stronghold Scavenger DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    3,584
    Klopt kees! Ik had het niet beter kunnen zeggen
     
    #18
  19. ducklife Woodcutter DRC Player

    Offline
    Joined:
    Mar 15, 2013
    Messages:
    13
    Top jongens! het is gelukt via offline mode. 1000x dank
     
    #19
  20. Tijbo Gold Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jan 6, 2013
    Messages:
    165
    Probleem opgelost.
    # Topic gesloten
     
    #20
Thread Status:
Not open for further replies.