Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Complaints' started by genti123, Jul 14, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. genti123 Woodcutter DRC Player

  Offline
  Joined:
  May 25, 2013
  Messages:
  18
  beste staff of owner

  ik heb een vraagje over buitenland

  waarom kan je als je in het buitenland bent niet in dutchrastacraft of kan ik iets doen waardoor ik toch wel erin kan?
   
  #1
 2. stiiena Hunter DRC Player

  Offline
  Joined:
  Nov 9, 2012
  Messages:
  128
  Zover ik weet, zijn alleen nederlandse ip's toegestaan op de server.
  Dat betekend dus dat je met Buitenlandse ip's de server niet kunt joinen.
   
  #2
 3. ikbennicky Nether Explorer DRC Veteran

  Offline
  Joined:
  Oct 23, 2012
  Messages:
  829
  Sven en jelle zijn er ook nog he :p
   
  #3
 4. stiiena Hunter DRC Player

  Offline
  Joined:
  Nov 9, 2012
  Messages:
  128
  So what? ik probeer alleen maar te helpen omdat hun tot zover nog niet hebben gereageert..
   
  #4
 5. Brammes Guest

  Offline
  Nederland, België, Frankrijk en Duitsland (misschien van de laatste deel alleen de grens streek)zijn toegestaan.
   
  #5
 6. 12345568 Nether Explorer DRC Veteran

  Offline
  Joined:
  Oct 12, 2012
  Messages:
  1,436
  Zij mag gewoon andwoorden hoor, daar hoef je sven en jelle niet voor te hebben,alleen als het een vraag is van: goh sven en jelle zijn jullie broers?(nope)

  En nu op genti zijn vraag waarom geen buitenlandse ips.
  Na 2 maanden dat drc kwam werden we ge-spamaccount op drc (mensen met een bot((robot)) die accounts maakt en onze data vol maakt)
  Toen kwamen ze met het blokeren van ips van buitenland (alleen nederland luxemburg belgie ?frankrijk?)
   
  #6
  • Like Like x 2
 7. LeKiller Nether Explorer DRC Player

  Offline
  Joined:
  Apr 30, 2013
  Messages:
  922
  ik denk dat zei bedoelde sven en jelle wonen in belgie he dus niet enkel nederlandse ip's :)
   
  #7
  • Like Like x 1
 8. ikbennicky Nether Explorer DRC Veteran

  Offline
  Joined:
  Oct 23, 2012
  Messages:
  829
  Ik bedoelde het als in ze wonen in belgië dus ook belgië-.- srry voor de interpetatie
   
  #8
 9. Wadu437 Stronghold Scavenger DRC Veteran

  Offline
  Joined:
  Oct 18, 2012
  Messages:
  3,584
  ik heb geluk, ik ga naar frankrijk op vakantie :P
  Maar ik denk niet dat het alleen de grensstreek is, want dat valt moeilijk te achterhalen (die ip's zijn random verspreid over het hele land) Tenzij bukkit zon location tracker ofzo heeft waaraan je kan zien waar iemand ongeveer woont aan de hand van zijn ip
   
  #9
  • Like Like x 1
 10. genti123 Woodcutter DRC Player

  Offline
  Joined:
  May 25, 2013
  Messages:
  18
  oo oke thx brammes
   
  #10
 11. Evert van Ingen Hunter DRC Player

  Offline
  Joined:
  Mar 22, 2013
  Messages:
  27
  Omzeil geografische blokkades
  Het is best frustrerend wanneer u een buitenlandse site bezoekt die u… alleen maar weet mee te delen dat de dienst niet beschikbaar is voor het land waarin u zich bevindt. Daar zijn gelukkig wel uitwegen voor, zowel gratis als commercieel.
  [​IMG]
  Hebt u nog niet meegemaakt dat u een of andere site of webdienst niet kunt bereiken omdat u blijkbaar niet in het land van de aanbieder woont? Neem dan de proef op de som en bezoek een site als www.hulu.com (Amerikaanse aanbieder van streaming video), www.pandora.com (Amerikaanse aanbieder van streaming audio) of www.bbc.co.uk/iplayer/tv (Britse aanbieder van streaming media). Nu bent u meteen ook bij de les!
  Mocht u zich afvragen hoe die sites weten dat u (bijvoorbeeld) in Nederland woont: uw browser vertelt hen dat door het ip-adres (van uw provider) mee te sturen. Ga naar www.iplocation.net, dan weet u precies wat we bedoelen. Meteen weet u ook hoe u zo’n geografische blokkade kunt omzeilen. Juist, u moet de aanbieder doen geloven dat u vanuit een ander land surft. Dat kan door een tussenliggende server[​IMG] te gebruiken (proxy) of door een verbindingstunnel op te zetten tussen uw pc en een server in het land van de aanbieder (vpn).

  Your Freedom
  Liever dan zelf op zoek te gaan naar een (betrouwbare) proxy, laat u dat aan een tool als Your Freedom over. U creëert eerst een account op www.your-freedom.net, waarna u een e-mail ontvangt om uw account te bevestigen. Vervolgens downloadt u de bijhorende tool; gebruik bij voorkeur de Windows full installer. De installatie vergt weinig meer dan vijf keer op Next en één keer op Finish drukken. Over nu naar de eigenlijke configuratie. Een wizard helpt u daarbij; desnoods start u die op via het tabblad Status waar u achtereenvolgens op Configuratie en Gebruik de Wizard drukt. Hier drukt u vier keer op Volgende: de wizard controleert nu enkele tientallen proxy’s en haalt automatisch een lijst met geschikte adressen op. Selecteer bij voorkeur een server hoog in de lijst, maar wel een land dat door de aanbieder van de gewenste dienst niet wordt geblokkeerd (voor Hulu en Pandora bijvoorbeeld is dat US, voor iPlayer is dat UK). Bevestig met Volgende, vul uw account-id bij Your Freedom in en druk 2x op Opslaan en Afsluiten. Op het tabblad Status drukt u nu de knop Start verbinding in.
  Wanneer u nu www.iplocation.net bezoekt, zult u wellicht nog altijd een ip-adres uit Nederland te zien krijgen. U moet uw browser namelijk eerst nog duidelijk maken dat die via (de proxy van) Your Freedom moet surfen. In principe kunt u dat handmatig aanpassen (door in uw browser de proxy in te stellen op localhost, poort 8080), maar voor IE en Firefox kan Your Freedom dat ook voor u regelen: open het tabblad Applicaties, plaats een vinkje voor de gewenste browser, selecteer de optie Configureer uw applicaties … en bevestig met OK. Als u nu uw browser herstart, zult u merken dat u inderdaad surft vanaf een server in het land van de aanbieder.
  U zult echter ook wel merken dat het browsen nu trager verloopt. De gratis variant van Your Freedom legt u namelijk een aantal beperkingen op: bandbreedte tot 64 kbps, maximaal zes uur verbindingstijd per dag (vijftien uur per week) en na een uur dient u opnieuw een verbinding te maken. Wilt u af van alle beperkingen, dan moet u overstappen naar een commerciële variant (vanaf vier euro per maand).

  Mgeni
  Mgeni is een browser, gemodelleerd naar Firefox, maar behoorlijk uitgekleed. Waarom dan deze browser gebruiken? Omdat die u de mogelijkheid biedt zelf het land te kiezen voor de proxy waarmee u bij de aanbieder wilt aankloppen. Onderliggend maakt Mgeni namelijk gebruik van het Tor-netwerk. Dat werkt als volgt. Stel, uw pc is A en het einddoel – de site van de aanbieder dus – is E. Mgeni zorgt er dan dankzij Tor voor dat die verbinding via de tussenliggende servers[​IMG] B, C en D verloopt. Op B en C hebt u geen vat, maar u kunt dus wel het land van proxy D kiezen.
  U vindt de browser op code.google.com/p/mgeni. Voordat u hier mee aan de slag gaat, dient u ook een Tor-client te downloaden. Maak het uzelf makkelijk en kies een kant-en-klare softwarebundel op https://www.torproject.org/download/download.html en (ook in het Nederlands). Het exe-bestand is een zelfuitpakkend zip-archief, dat u naar een lege map uitpakt. Vervolgens is het de beurt aan Mgeni zelf. Ook dat exe-bestand downloadt en installeert u.


  Vriendelijk groet
  Evert van ingen
   
  #11
 12. Anesitas Server Owner Staff Member DRC Founder

  Offline
  Joined:
  Jul 1, 2013
  Messages:
  3,041
  Mgeni zit vol met bugs en beveiligingsgaten, niet erg aan te raden. Tevens speelt niet iedereen via een website. Dus als je via een client speelt heeft bovenstaande optie ook niet eens werkende kracht, enkel wanneer je zou besluiten te gaan zoeken naar een browserbased MC pagina. (ook niet aan te raden, Overload van je internetmedia)
   
  #12
  • Like Like x 2
 13. BaccaWarrior Woodcutter DRC Player

  Offline
  Joined:
  Jul 2, 2013
  Messages:
  27
  ff gewoon berichtje tussendoor. Waarom spelen als je op vakantie bent? Ga dan gwn andere dingendingen doen!
   
  #13
  • Like Like x 1
 14. Wadu437 Stronghold Scavenger DRC Veteran

  Offline
  Joined:
  Oct 18, 2012
  Messages:
  3,584
  Voor sommige mensen (waaronder ik) is gamen vakantie.
   
  #14
 15. BaccaWarrior Woodcutter DRC Player

  Offline
  Joined:
  Jul 2, 2013
  Messages:
  27
  Dat geld soms ook wel voor mij! :rolleyes:
   
  #15
Thread Status:
Not open for further replies.