Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Bugs' started by wasif347, Apr 24, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. wasif347 Newbie DRC Player

    Offline
    Joined:
    Apr 24, 2016
    Messages:
    3
    I have thought of so many names but none seem to work, e.g. hkfe391 (Yes i actually tried this!) I did /register (password) (password) I don't know if i'm doing anything wrong, every time i type a new time it say, "This username has already been used." Please help!
     
    #1
  2. bys1 Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 30, 2013
    Messages:
    378
    Can you provide a screenshot?
     
    #2
  3. wasif347 Newbie DRC Player

    Offline
    Joined:
    Apr 24, 2016
    Messages:
    3
    Provided some files screenshots of the bug!
     

    Attached Files:

    #3
  4. bys1 Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 30, 2013
    Messages:
    378
    I'll tag @Nobody4life for you, he will help you out.
    Please be patient.
     
    #4
  5. Dutch_NL Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jan 15, 2013
    Messages:
    626
    you already registered i guess
    now you have to do /login and provide these details again
     
    #5
    • Like Like x 1
  6. Reynout123 Server Admin Staff Member Server Admin

    Offline
    Joined:
    Oct 26, 2012
    Messages:
    2,905
    You have to type /login and the the password. If this won't work, that name is already registered.

    In case you have a /captcha ..... thing? Well be patient! Jelle knows about that bug.
     
    #6
Thread Status:
Not open for further replies.