Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Others' started by Sen6itiv3, Jun 17, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sen6itiv3 Newbie DRC Player

    Offline
    Joined:
    May 30, 2013
    Messages:
    4
    Hallo iedereen,

    Ik heb een vraagje over chest op niet geclaimde grond en heb er nergens iets op een ander forum kunnen vinden vandaar dat ik een nieuwe begin :)
    Het probleem is dat ik mijn kingdom graag wil uit gaan breiden in deze vallei (zie screenshot).
    Nu zag ik dat een paar dagen geleden iemand daar chests heeft geplaats en deze grond niet heeft geclaimd, die kan ik niet weghalen, omdat het met een magic spell is betoverd en ik niet de rechten heb om dat weg te halen (en mag ook niet).

    Nu is mijn vraag wat is zijn hier de regels over en wat is er mogelijk? Kan het verplaats worden door een moderator of ....?

    Groetjes, Sen6itiv3!
     

    Attached Files:

    #1
  2. JelleDRC Server Owner Staff Member Server Owner

    Offline
    Joined:
    Sep 23, 2012
    Messages:
    4,833
    Je kan er een ticket bij maken zoals /ticket kunnen deze chesten weggehaald worden
     
    #2
  3. Sen6itiv3 Newbie DRC Player

    Offline
    Joined:
    May 30, 2013
    Messages:
    4
    Oke dankjewel. Heb een ticket aangemaakt, hopen dat ik het goed heb gedaan :)

    Groetjes, Sen6itiv3
     
    #3
Thread Status:
Not open for further replies.