Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Suggestions' started by MarkedForDeath, Dec 18, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. MarkedForDeath Nether Explorer DRC Veteran

  Offline
  Joined:
  Oct 23, 2012
  Messages:
  1,283
  Dieren farms zijn nu niet meer toegestaan en zijn uberhaupt niet meer mogelijk want door CLAG despawnen ze nu. Nu ze despawnen spawnen ze ook weer in het wild dus kan je alsnog vlees, veren en leer krijgen en je kan ook shears en een bucket meenemen voor wol en melk. Het enige wat je niet kan krijgen zijn eieren want het duurt een kip 5 minuten om een ei te leggen en dat is dezelfde tijd dat CLAG optreedt. Eggs zijn in de shop redelijk duur en dat maakt het niet echt waard om daarmee Pumpkin Pies en Cakes te maken. Misschien zou CLAG geen effect kunnen hebben op eieren en chickens en zouden 10 chickens toegestaan zijn? Voordat jullie zeggen dat dat mer lagg veroorzaakt: Eerst kon je Pigs, Cows, Sheep en Chickens hebben en maximaal 5 van ieder dat is in totaal 20. Alleen Chickens toestaan met 10 als maximum zorgt alsnog voor minder lagg en voor normale eiproductie. Dieren spawnen nu normaal in het wild en dus ook chickens spawnen heel veel. Als ze niet zo zouden despawnen spawnen ze ook niet meer en zijn er minder dieren in het wild.

  Kort samengevat, Chicken farms van 10 max toestaan zou handig zijn en geen effect hebben op lagg, misschien zelfs verminderen. Ik denk wel dat dit niet nu moet worden gedaan maar na het verwijderen van de oude werelden.

  -Mvg, oscar.
   
  #1
  • Like Like x 1
 2. SvenDRC DRC Founder DRC Founder

  Offline
  Joined:
  Sep 23, 2012
  Messages:
  960
  Als de lagg weg is, dan gaan we er voor zorgen dan CLAG geen monsters meer dood.
  Maar grote farms zullen wel nog verwijdert worden door ons.
   
  #2
 3. jlrens Redstone Miner DRC Veteran

  Offline
  Joined:
  Nov 23, 2012
  Messages:
  333
  Dan moet er streng toezicht komen op farms die groter zijn dan het dan in te stellen maximum dieren.
  Persoonlijk vind ik dat de verantwoording bij de leden zelf ligt om dit binnen de perken te houden, maar hoe dan ook zijn er altijd mensen die dat proberen te omzeilen.

  Er wordt nu immers zoveel aan lagg gedaan, beter gezegf tegen de lagg gedaan, dan ik vind dat als je straks een grote-farm bezit je lak hebt aan alle werkzaamheden die door Sven en Jelle, en alle overige admins zijn uitgevoerd!
   
  #3
Thread Status:
Not open for further replies.