Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Complaints' started by Joey / JPCore, Jul 16, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Joey / JPCore Builder Builder

    Offline
    Joined:
    Apr 13, 2014
    Messages:
    2,051
    [*]Naam: INoobishCarrot & Enderizado. [EDIT=]+ EvilBread.
    [*]Klacht: ze hebben beide barrier blocks + alle enchanted items (armor, sword,bow,...)
    [*]Tijd: 16/7/'15 ~ 16:24 +-
    [*]Bewijs: (Bijgevoegd bestand)
     

    Attached Files:

    Last edited: Jul 16, 2015
    #1
  2. Anesitas Server Admin Staff Member Server Admin

    Offline
    Joined:
    Jul 1, 2013
    Messages:
    2,844
    @Brammes zou goed kunnen. Is echter nog geen verklaring voor de brammes heads en de enchant.level.127 spullen welke we ook regelmatig tegenkomen ^^
     
    #2
  3. Xcnix Server Admin Staff Member Server Admin

    Offline
    Joined:
    Jul 15, 2013
    Messages:
    1,799
    Ik heb met een ander account geprobeerd een hacked chest te duplicaten.
    Het enige wat ik krijg is een lege chest zonder hacked items. Dus dat is het niet.
     
    #3
  4. Joey / JPCore Builder Builder

    Offline
    Joined:
    Apr 13, 2014
    Messages:
    2,051
    Je kan toch items blocken tegen gebruiken. Zoals spawneggs, maar dan handmatig bij items die je niet wilt. Armor block het , niet nodig, barrier ook, etc etc.
     
    #4
  5. KleineAap Gold Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Sep 15, 2014
    Messages:
    241
    Command block clock: /minecraft:clear @a barrier
     
    #5
  6. Brammes Guest

    Offline
    Maar als het in iemands chest zit/inventory, dan gaat het niet weg? alleen geplaatste barrier's?

    Denk dat het beter is dat je ze laat blocken zoals dat nu met spawneggs gebeurt, je kan er dan letterlijk niks mee..
     
    #6
  7. KleineAap Gold Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Sep 15, 2014
    Messages:
    241
    Dan verdwijnt het juist uit inv, geplaatste blijven. Dan zet je nog een command block aan de clock:
    execute @a ~ ~ ~ clone ~-25 ~-25 ~-25 ~25 ~25 ~25 ~ ~100 ~ filtered move barrier
     
    #7
  8. Nobody4life Obsidian Miner Staff Member Forum Moderator

    Offline
    Joined:
    Oct 17, 2012
    Messages:
    1,359
    Command blocks werken niet op DRC. Ook niet op creative.
     
    #8
  9. KleineAap Gold Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Sep 15, 2014
    Messages:
    241
    Z
    Zit in server settings
     
    #9
  10. Hugh Mungus Builder Builder

    Offline
    Joined:
    Oct 11, 2013
    Messages:
    1,445
    barriers kan je zo krijgen
     
    #10
  11. Anesitas Server Admin Staff Member Server Admin

    Offline
    Joined:
    Jul 1, 2013
    Messages:
    2,844
    Please senpai, show us your might.

    Oftewel, laat maar zien :)
     
    #11
  12. Hugh Mungus Builder Builder

    Offline
    Joined:
    Oct 11, 2013
    Messages:
    1,445
    gaat nogal moeilijk o-o ben banned
     
    #12
  13. Anesitas Server Admin Staff Member Server Admin

    Offline
    Joined:
    Jul 1, 2013
    Messages:
    2,844
    Stuur maar uitleg via conversatie dan.
     
    #13
    • Like Like x 1
Thread Status:
Not open for further replies.