Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Bugs' started by Joey / JPCore, Jan 30, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Joey / JPCore Builder Builder

    Offline
    Joined:
    Apr 13, 2014
    Messages:
    2,051
    DRC staff,

    Ik heb gezien & getest omdat dit op meerdere server ook mogelijk is, en op DRC een uitzondering wil maken.
    Je kan namelijk de borders van plot weghalen met pistons en wat torches. (zie bijgevoegd bestand!)

    Ik heb dit getest en foto's genomen tijdens het doen, als dit gefixed kan worden , laat je horen. :)
    •Enkel reageren als je staf bent of met staf werkt zoals @Brammes !
     

    Attached Files:

    #1
    • Like Like x 1
  2. jlrens Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Nov 23, 2012
    Messages:
    333
    Grappig getest haha.. Je moet er maar op komen..
     
    #2
  3. Mafia In Town Obsidian Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Sep 13, 2014
    Messages:
    1,060
     
    #3
    • Like Like x 1
  4. jlrens Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Nov 23, 2012
    Messages:
    333
    :oops::oops: Overheen gelezen, sorry...[banned] :p
     
    #4
  5. Joey / JPCore Builder Builder

    Offline
    Joined:
    Apr 13, 2014
    Messages:
    2,051
    #5
Thread Status:
Not open for further replies.