Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Others' started by JelleDRC, Jan 22, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. JelleDRC DRC Founder Staff Member DRC Founder

  Offline
  Joined:
  Sep 23, 2012
  Messages:
  4,851
  Wat is factions?
  Factions kan je zien als een soort 'Clan' of groep. Het gaat hier dus om Player vs Player.

  Hoe maak je een faction aan?
  Nou dat is vrij simpel. Om een faction aan te maken typ je /f create <faction naam>. Nadat je een Faction hebt aangemaakt, kan je je Faction een beschrijving geven, bijvoorbeeld ‘We are the best of all the factions!’. Om je faction een beschrijving te geven typ je /f desc <beschrijving hier>. Nu je je faction hebt kan je je vrienden inviten door /f invite <naam speler> te typen. Daarna moet de speler /f join <faction naam> typen. Stel je wilt je faction openbaar maken zodat spelers moeiteloos kunnen joinen, typ dan /f open. Wil je je faction weer sluiten typ dan /f close.

  Uitleg over claimen,raiden en de faction menu.

  Je faction menu.
  Om je faction menu te openen typ je /f f. Als je dat in hebt getypt krijg je ongeveer hetzelfde menu als hieronder.

  Description:
  Hier staat je factions beschrijving

  Age:
  Age staat voor leeftijd. Dit laat zien hoelang je faction al bestaat.

  Open:
  Spreekt voor zichzelf. Yes betekent dat iedereen je faction kan joinen zonder invite. Als er No staat dan kunnen spelers alleen joinen met een invite.

  Land:
  Om land te claimen in factions typ je /f claim, het land dat je dan claimt is 16x16. Om er zeker van te zijn dat je land geclaimt is, moet je naar de wilderness lopen en terug in je claim gaan. Als het goed is zie je dat dan in de chat.

  Power/ Maxpower:
  Om power te krijgen moet je niet dood gaan. Elke keer als je dood gaat gaat er 2 power van je huidige power af. Het maximale aantal power dat 1 persoon kan krijgen is 10. Om je eigen power te zien typ je /f p, om de power van andere spelers te zien typ je /f p <de naam van de speler>. Elk uur dat je speelt ontvang je 1 power, als je /f p typt dan staat het er bij hoelang je online moet zijn voor 10/10 power.

  Truce/Allies/Enemies
  Stel je wilt iemand aanvallen. Dan moet diegene buiten zijn claim staan want, dan kan je hem pas doden. Spelers in eigen geclaimde land zijn veilig. Tenzij je ze enemy maakt. Als je een faction wilt aanvallen, maar die spelers zijn nog ergens in hun claim of in hun base, dan typ je /f enemy <de naam van de faction>. Er is wel 1 nadeel. Als jij je tegenstander aanvalt in hun eigen claim dan krijgt de tegenstand 30% damage resistance.

  Allies en Truce betekent eigenlijk hetzelfde. Het enige verschil tussen Allies en Truce is dat de faction waarmee je Ally bent, dingen in jou faction WEL kan slopen en een Truce faction kan dat niet! Het is dus ook erg gevaarlijk om een faction zo maar Ally te maken. Want dan kunnen ze blocks en chesten enz. in je faction slopen. Om een faction Ally te maken typ je /f ally <faction naam>. Om een faction Truce te maken typ je /f truce <faction naam>.

  Hoe raid je nou iemand?
  Nou dat is vrij simpel, het aantal geclaimde land moet meer zijn dan de power die een faction heeft. Dus stel een faction heeft 1/12/20 power dan kan je het land van de tegenstander NIET claimen. Maar als de faction 17/12/20 power heeft dan kan je het wel claimen want, de faction heeft dan meer land dan power.

  Tnx to Epic_Fuse.
   
  #1
  • Like Like x 7
Thread Status:
Not open for further replies.