Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Others' started by robbinius18, May 17, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. robbinius18 Newbie DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jun 8, 2013
    Messages:
    4
    Pistons kunnen furnaces niet verplaatsen. Dit komt waarschijnlijk omdat kisten en furnaces geclaimd zijn. Is er een manier waarop je toch furnaces kunt verplaatsen met pistons? Bijvoorbeeld door de furnaces te ontclaimen of zo?
     
    #1
  2. milkacow Obsidian Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Nov 23, 2012
    Messages:
    1,230
    Nope, met geen enkele manier laat je furnaces verplaatsen

    Behalve met een plugin misschien, het lukt ook niet in singleplayer
     
    #2
  3. MrGhettoCraft Gold Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Aug 29, 2013
    Messages:
    235
    Nope, dit is vanilla zoiezo al disabled. Nog sterker, het zit hard-coded in het spel zelf.
    Ik ben na maanden op het forum luren zonder in te loggen toch maar eens ingelogd :)
     
    #3
  4. milkacow Obsidian Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Nov 23, 2012
    Messages:
    1,230
    #GrammarNazi

    Zoiezo -> sowieso
     
    #4
    • Agree Agree x 1
    • Funny Funny x 1
  5. robbinius18 Newbie DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jun 8, 2013
    Messages:
    4
    ok jammer maar toch bedankt
     
    #5
Thread Status:
Not open for further replies.