Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Others' started by Patrickxs, Jun 17, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Patrickxs Iron Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Feb 14, 2014
    Messages:
    164
    Beste,

    na een tijdje zit ik weer op drc en nu zag ik dat ik geen permission meer heb voor de kit archer op skywars.
    Voordat er mensen gaan reageren dat je dan wel een kit of rank moet kopen, dat heb ik.

    Patrick,
     
    Last edited: Jun 17, 2014
    #1
  2. IJsbeer Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Aug 3, 2013
    Messages:
    781
    Hallo Patrick,

    Er is hier en daar wat gedoe met ranks. Graag even wachten tot @JelleDRC reageert
     
    #2
    • Like Like x 1
  3. Dracindo Forum Lizard Staff Member Forum Moderator

    Offline
    Joined:
    May 18, 2013
    Messages:
    2,562
    Topic verplaatst naar "Hulp aanvragen".
     
    #3
  4. Patrickxs Iron Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Feb 14, 2014
    Messages:
    164
    mijn fout, ik dacht dat hij daar al stond.

    Verstuurd vanaf mijn Iphone 6 met Tapatalk
     
    #4
Thread Status:
Not open for further replies.