Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Bugs' started by Aviccii_, Apr 15, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Aviccii_ Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Feb 16, 2014
    Messages:
    1,521
    Hey, @JelleDRC
    Weet jij hoe het komt dat ik niet meer in DRC kan ? Ik krijg deze foutmelding constant, voordat ik was uitgelogd.
    Kon ik nog gewoon spelen. Dezelfde fout heb ik ook op teamspeak. Er komt te staan: "Can't resolve hostname" terwijl ik gewoon het goede IP gebruik.

    -Aviccii_
     
    #1
  2. Henrie Stone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Apr 12, 2014
    Messages:
    104
    Zelfde bij mij! @JelleDRC helluppp

    Verstuurd vanaf mijn B1-710 met Tapatalk
     
    #2
  3. Nobody4life Obsidian Miner Staff Member Forum Moderator

    Offline
    Joined:
    Oct 17, 2012
    Messages:
    1,359
    zeker dat jullie drc.ms gebruiken?
     
    #3
  4. Tribut0 Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 3, 2013
    Messages:
    703
    Ik heb het ook en ik gebruik drc.ms
     
    #4
  5. Aviccii_ Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Feb 16, 2014
    Messages:
    1,521
    Ik heb ze beide gebruikt en ze werken niet. ;(
     
    #5
  6. JelleDRC Server Owner Staff Member Server Owner

    Offline
    Joined:
    Sep 23, 2012
    Messages:
    4,833
    Zoals je kan zien zijn we van webhost veranderd. Vandaar dat er enkele problemen zijn met het join IP.

    Je kan de server altijd joinen via [Removed]
     
    Last edited: Apr 16, 2014
    #6
    • Like Like x 1
  7. Aviccii_ Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Feb 16, 2014
    Messages:
    1,521
  8. Aviccii_ Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Feb 16, 2014
    Messages:
    1,521
    Maar hoe zit het dan met Teamspeak ? Is daar ook een ander IP voor ?
     
    #8
  9. JelleDRC Server Owner Staff Member Server Owner

    Offline
    Joined:
    Sep 23, 2012
    Messages:
    4,833
    Nee, ook [Removed] :)

    Let wel op! Zorg er voor dat je morgen weer drc.ms ga gebruiken, want als we later van hoster veranderen zal ons IP wijzigen. (Enkel drc.ms wijzigt dan mee)
     
    Last edited: Apr 16, 2014
    #9
  10. Aviccii_ Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Feb 16, 2014
    Messages:
    1,521
    Ah, okay.
     
    #10
  11. Tribut0 Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 3, 2013
    Messages:
    703
    Thanks Jelle!
     
    Last edited by a moderator: Apr 16, 2014
    #11
  12. bataklik99 Coal Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Nov 10, 2012
    Messages:
    90
    bij mij was da ook ma ik dee een keer drc.ms en het werkte
     
    #12
  13. Henrie Stone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Apr 12, 2014
    Messages:
    104
    Thanx probleem opgelost :-)

    Verstuurd vanaf mijn B1-710 met Tapatalk
     
    #13
  14. Aviccii_ Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Feb 16, 2014
    Messages:
    1,521
    Probleem is opgelost. Topic kan een slotje op! ;)
     
    #14
  15. JelleDRC Server Owner Staff Member Server Owner

    Offline
    Joined:
    Sep 23, 2012
    Messages:
    4,833
    Je kan weer joinen met dit IP: drc.ms

    Topic gesloten :)
     
    #15
Thread Status:
Not open for further replies.