Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Others' started by YoloSwagger137 aka Kevin, Apr 14, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. YoloSwagger137 aka Kevin Newbie DRC Player

    Offline
    Joined:
    Apr 14, 2014
    Messages:
    7
    Hallo DRC staffleden.
    Ik joinde vandaag voor het eerst minecraft met mijn Premium account,
    en er stond dat ik al geregistreerd was?

    Kan dit miss ongedaan worden? Want dan kan ik inloggen. =P

    Mvg
    Kevin
    aka
    YoloSwagger137
     
    #1
  2. bataklik99 Coal Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Nov 10, 2012
    Messages:
    90
    omdat je al ingelogd bent met je IP-ADRESS
    je moet wachten Tot een StaffLid antw.
     
    #2
  3. YoloSwagger137 aka Kevin Newbie DRC Player

    Offline
    Joined:
    Apr 14, 2014
    Messages:
    7
    Maar het kan ook miss dat een cracked iemand joinde?
     
    #3
  4. Nobody4life Obsidian Miner Staff Member Forum Moderator

    Offline
    Joined:
    Oct 17, 2012
    Messages:
    1,361
    je moet je paswoord laten resetten. Dit is voor @Maxuseant
     
    #4
  5. YoloSwagger137 aka Kevin Newbie DRC Player

    Offline
    Joined:
    Apr 14, 2014
    Messages:
    7
    Oke thanks dat je het zegt. =P
     
    #5
  6. YoloSwagger137 aka Kevin Newbie DRC Player

    Offline
    Joined:
    Apr 14, 2014
    Messages:
    7
    Kan Jelle of geen idee hoe alle andere staffs heten eventjes kijken voor dit bericht? (Sorry als dit vrij gemeen overkomt.)
     
    #6
  7. ADEdge Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 9, 2013
    Messages:
    626
  8. hijden Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 4, 2013
    Messages:
    494
    Heb je de zelfde premeuim naam als je hebt op cracked? nogmaal gesproken moet je dan gewoon kunnen inloggen met je bestaande wachtwoord. dit was bij mij zelf namelijk het geval.
     
    #8
Thread Status:
Not open for further replies.