Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Others' started by MrGhettoCraft, Oct 1, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MrGhettoCraft Gold Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Aug 29, 2013
    Messages:
    235
    Hoi beste mensen

    Sinds 1.6 hangt mijn minecraft na paar minuten vast(maakt niet uit welke server,singleplayer ofzo)

    Ik heb mijn Java ge herinstalleerd, niks geholpen ik heb mijn pc ge defragmenteert, niks geholpen

    Weet iemand een oplossing? post hem hier onder a u b dit is echt vervelend want dan moet ik hem afsluiten met taakbeheer enzo
     
    #1
  2. Dutch_NL Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jan 15, 2013
    Messages:
    626
    pc opnieuw installeren zou kunnen helpen, schijf opruimen, pc upgraden, minecraft opnieuw installeren of nieuwe betere pc kopen...
    zou kunnen helpen :) je kan ook een keer Ccleaner over je pc laten gaan, werkt ook wel eens :)
     
    #2
    • Like Like x 1
  3. altin0492 Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 16, 2013
    Messages:
    1,248
    Gebruik een 64bit java als je een 64bit pc hebt en voeg meer RAM toe :)
     
    #3
  4. Wadu437 Stronghold Scavenger DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    3,584
    Zet even je videokaart, je processor, je ram en je java versie online, dat is makkelijker voor ons.
     
    #4
  5. MrGhettoCraft Gold Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Aug 29, 2013
    Messages:
    235
    4 BG Ram / Intel Core I5-480M
    7 UPDATE 40 (java)
     
    #5
  6. Wadu437 Stronghold Scavenger DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    3,584
    videokaart?
    is ook nodig.
    Maar de specs die je me nu geeft lijken me wel goed.
    zeg ook even welke mods je hebt en of je 1 bepaalde actie doet telkens als die crasht
     
    #6
  7. MrGhettoCraft Gold Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Aug 29, 2013
    Messages:
    235
    Ehm Intel HD graphics staat er gewoon ._.
     
    #7
  8. MrGhettoCraft Gold Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Aug 29, 2013
    Messages:
    235
    Hier is een foto :D ssss.png
     
    #8
  9. Wadu437 Stronghold Scavenger DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    3,584
    En doe je een bepaalde actie als hij uitvalt en heb je mods?
    beantwoord de hele vraag aub
     
    #9
  10. MrGhettoCraft Gold Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Aug 29, 2013
    Messages:
    235
    Ik heb geen mods, hangt vast maakt niet uit wat ik doe
     
    #10
  11. SSRpro Coal Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jun 21, 2013
    Messages:
    101
    Wat bedoel je met "Sinds 1.6 hangt mijn minecraft na paar minuten vast"
    Komt er een exception (error log) ? Zit je hele pc vast? Maak een screenshot hoe je Minecraft vast zit. Dan kan ik misschien helpen.
     
    #11
  12. MrGhettoCraft Gold Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Aug 29, 2013
    Messages:
    235
    Oké zal niet lang duren voor dat hij vast zit xD
     
    #12
  13. Havbaba Woodcutter DRC Player

    Offline
    Joined:
    Apr 6, 2013
    Messages:
    23
    Het duurt precies toch wel lang eh. :P
     
    #13
  14. MrGhettoCraft Gold Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Aug 29, 2013
    Messages:
    235
    xD heb er gewoon nog niet aan gedacht
     
    #14
  15. Epic_Fuse Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Sep 29, 2012
    Messages:
    997
    Als er een error log is, kan je die dan ff sturen?
     
    #15
  16. Gewoonbastijn Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jun 2, 2013
    Messages:
    454
    #16
  17. Anesitas Server Admin Staff Member Server Admin

    Offline
    Joined:
    Jul 1, 2013
    Messages:
    2,857
    Dat is een vrij duidelijke log, hoeveel memory max heb je toebedeeld gekregen? 1024?
    En daarbij, hoeveel heeft je grafische kaart aan geheugen?
     
    #17
  18. Gewoonbastijn Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jun 2, 2013
    Messages:
    454

    910 MB maar volgens mij heeft men grafishe kaart maar 2 gb
     
    #18
  19. Wadu437 Stronghold Scavenger DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    3,584
    Het is ram die toegekend word, maar ik denk dat je ene intel hd card ingebouwd heb en een 2de externe en dat het probleem is dat je intel het ni meer aankan.
    Wat je moet doen in het geval van dat je een nvidia heeft dan help ik je wel @skypr want is moeilijk uti te leggen via forum
     
    #19
  20. MrGhettoCraft Gold Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Aug 29, 2013
    Messages:
    235
    Geen Error log, gewoon ineens na kwartiertje ofzo Java binary reageert niet meer
    ik zal er is aan proberen te denken om screeny te nemen..
     
    #20
Thread Status:
Not open for further replies.