Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Others' started by IxDOPExI, Jan 7, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. IxDOPExI Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Sep 30, 2012
    Messages:
    807
    Hallo mede-drc'ers sinds 1.7 crasht mijn minecraft de hele tijd ik weet niet waardoor het komt, het gebeurt zo:
    ik speel minecraft voor (of korter) 5 minuutjes dan krijg ik de melding Java se not responding, en als ik het afsluit opent meteen de launcher ZONDER error logg.
    Ik hoop dat jullie wat weten

    ps. vaak crasht hij als ik in de shop loop

    Mvg Brian

    Al geprobeerd:
    • Minecraft clean install
    • Als administrator runnen
    • Compabiliteit op windows 7
    • Ownership genomen op minecraft.exe/Launcher.jar
    • Java her installeren
    Specs:
    Cpu: amd fx-6100 six core
    Gpu: Amd hd 7870 sapphire overclock edition (2gb)
    Ram: 8Gb Corsair
    Directx: 11
    OpenGL: 4.2
    Java 32 en 64 bits: jre7 update 45
     
    #1
  2. YCGamez Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jan 26, 2013
    Messages:
    381
    Ai vervelend! Heb je Java al geprobeerd te updaten/downgraden?
    Het probleem zit hem niet in Minecraft, maar in Java naar mijn mening
     
    #2
  3. IxDOPExI Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Sep 30, 2012
    Messages:
    807
    ohja da ben ik er vergeten bij te zetten, :$ heb java 32 en 64 bits op jre7 update 45
     
    #3
  4. YCGamez Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jan 26, 2013
    Messages:
    381
    Probeer de software eens te downgraden, maar eerst zou ik complete reïnstall doen ;)
     
    #4
  5. YCGamez Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jan 26, 2013
    Messages:
    381
    Wat doe je op het moment dat hij crasht? Want een welbekend probleem is het gooien van een splash potion
     
    #5
  6. altin0492 Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 16, 2013
    Messages:
    1,248
    Nou, heel makkelijk denk ik: Meer RAM toevoegen aan je MC aangezien je relatief vaak crashed in de shop bijv kan het zo zijn dat er op dat moment je mc veel dingen moet draaien door entity's bijv. denk ik is maar een voorbeeld.

    Ik raad aan om 4 ram toe tevoegen aangezien je 8 ram beschikbaar hebt :)
     
    #6
  7. IxDOPExI Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Sep 30, 2012
    Messages:
    807
    nee ik doe niks met potions. en nog meer ram? ik speel battlefield 4 op ultra maar een simpel spelletje zoals minecraft heb ik meer nodig, nee dat kan niet ik werk zelf in de ict dat is helaas onmogelijk

    [EDIT] ik zag net dat je minecraft meer kan laten gebruiken ik zal dit even testen

    [EDIT2] werkt niet en weer in de shop precies op hetzelfde punt (LOL) ik denk dat als ik niet naar de shop gaat dat ik kan blijven spelen
     
    #7
  8. altin0492 Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 16, 2013
    Messages:
    1,248
    Minecraft is geen klein spelletje :) maar bf4 is idd wel zwaar
     
    #8
  9. YCGamez Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jan 26, 2013
    Messages:
    381
    Ik had op mn oude pc ook altijd last van crashes enzo bij de oude spawn en vooral bij de shop maar nu ik een nieuwe pc heb niet meer. De enige oplossing is een nieuwe shop hahaha :p
     
    #9
  10. RomperStomper Stone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Sep 18, 2013
    Messages:
    74
    LOL 8gb ram en dan meer toe moeten voegen
     
    #10
  11. altin0492 Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 16, 2013
    Messages:
    1,248
    Jij hebt dus duidelijk geen verstand van dit .
     
    #11
    • Like Like x 2
  12. Wadu437 Stronghold Scavenger DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    3,584

    Nog steeds heeft minecraft geen 4GB nodig (1GB is MEER dan genoeg)


    --On-Topic--


    Speel je modded of niet?
     
    #12
  13. RomperStomper Stone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Sep 18, 2013
    Messages:
    74
    heb je ooit wel eens gekeken hoeveel geheugen minecraft gebruikt, bij mij komt het niet boven de 1gb uit
     
    #13
  14. UnDead_Assassin Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Apr 22, 2013
    Messages:
    448
    Umhh , ik weet niet zeker maar krijg je een CMD window als hij crashed ???
    Als dat zo is moet je de launcher van Tema extreme downloaden , dan werkt het weer goed
     
    #14
  15. Matteo Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Feb 20, 2013
    Messages:
    385
    Probeer dan eens 1 versie van Java te gebruiken.

    EDIT: Bedoel of x32 of x64
     
    #15
  16. Matteo Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Feb 20, 2013
    Messages:
    385
    Dit kun je ook gewoon instellen naar hoeveel je wil hoor.
     
    #16
  17. altin0492 Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 16, 2013
    Messages:
    1,248
    Lol jij zegt nu 2 dingen ?
     
    #17
    • Like Like x 1
  18. Wadu437 Stronghold Scavenger DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    3,584
    Heeft normaal geen effect, ik heb de 2 geinstalleerd en mc werkt perfect (als je 32 en 64 hebt neemt ie automatisch 64 bit)
     
    #18
  19. IxDOPExI Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Sep 30, 2012
    Messages:
    807
    klopt ja hij staat ingesteld op 64 bits als ik crash gebruikt minecraft maar 365mb ram dus hier ligt het niet aan
     
    #19
  20. YCGamez Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jan 26, 2013
    Messages:
    381
    Probeer eens met iets van optifine ofzo?
     
    #20
Thread Status:
Not open for further replies.