Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Bugs' started by Dracindo, Apr 6, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dracindo Forum Lizard Staff Member Forum Moderator

    Offline
    Joined:
    May 18, 2013
    Messages:
    2,562
    Minecraft crashed en herstart automatisch als ik wil inloggen op DRC en daarna lukt het wel. Maar als ik in kitPVP ga en terug naar de hub kan het zijn dat hij weer crashed. Het lijkt dan ook of het enkel gebeurd als ik me weer moet inloggen.
    Mijn pc gaat snel en ik kan weer op de server in minder dan een minuut, maar dit is best wel irritant.

    Heeft iemand anders dit probleem ook of zou het probleem aan mijn kant liggen?
     
    #1
  2. UnDead_Assassin Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Apr 22, 2013
    Messages:
    448
    Ik heb het ook, ik speel niet vaak in kitpvp maar het is wel heel lastig
    En ik heb dus geen snelle pc dus is echt irritant
     
    #2
  3. JelleDRC Server Owner Staff Member Server Owner

    Online
    Joined:
    Sep 23, 2012
    Messages:
    4,833
    Krijg je geen error? Misschien moet je minecraft met meer RAM opstarten?
     
    #3
  4. Dracindo Forum Lizard Staff Member Forum Moderator

    Offline
    Joined:
    May 18, 2013
    Messages:
    2,562
    En hoe doe ik dat?
     
    #4
  5. JelleDRC Server Owner Staff Member Server Owner

    Online
    Joined:
    Sep 23, 2012
    Messages:
    4,833
    Klik hier
     
    #5
  6. Dracindo Forum Lizard Staff Member Forum Moderator

    Offline
    Joined:
    May 18, 2013
    Messages:
    2,562
    Geen link op 'hier' geplaatst :confused:
     
    #6
  7. JelleDRC Server Owner Staff Member Server Owner

    Online
    Joined:
    Sep 23, 2012
    Messages:
    4,833
    Was een "let me google that for you" link met: "How to allocate more ram to minecraft"
     
    #7
  8. TheMightyDaphne Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Feb 10, 2013
    Messages:
    813
  9. UnDead_Assassin Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Apr 22, 2013
    Messages:
    448
    #9
  10. TheMightyDaphne Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Feb 10, 2013
    Messages:
    813
    bij mij geeft hij een error aan ik kan niet op 2g draaien
     
    #10
  11. altin0492 Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 16, 2013
    Messages:
    1,248
    Je kan geen RAM toevoegen als je Java 32 bits is.
    Update je java naar 64 bits en that should do the trick
     
    #11
    • Like Like x 1
  12. Dracindo Forum Lizard Staff Member Forum Moderator

    Offline
    Joined:
    May 18, 2013
    Messages:
    2,562
    @altin0492 's idee geprobeerd en alles lijkt weer vlot te verlopen. Ik laat het topic nog ff staan voor het geval het toch weer voorkomt.

    Topic gesloten.
     
    #12
Thread Status:
Not open for further replies.