Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Others' started by Joey / JPCore, Jan 25, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Joey / JPCore Builder Builder

    Offline
    Joined:
    Apr 13, 2014
    Messages:
    2,051
    Hey DRC!

    Ik ben onlangs opnieuw begonnen met een Skyblock - Island, en had ik een iron farm nodig.
    (Iron farm? Foto als bijlage!)
    Dus had ik 10 villagers nodig om de iron golems te laten spawnen.
    Nja, ... Ze willen niet, Ik heb 4 manieren geprobeerd + 1.8 manieren om ze te breeden dit lukt niet.

    Ik heb dit vervolgens in Peaceful, Hard, Easy, Survival mode, creative mode geprobeerd , geen succes.

    Misschien wat hulp hier? :)
    Alvast bedankt -JoeyDCH
     

    Attached Files:

    #1
    • Like Like x 1
  2. Abood_Athamneh Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Dec 10, 2014
    Messages:
    283
    Hey joey
    Maybe if feeding did not you can build some food farms around the iron farm ?
    As they can harvest and grow from 1.8+
    Hope this work;)
     
    #2
  3. Laurens/TheEmeraldChickn Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Dec 26, 2013
    Messages:
    862
    Je hebt 15 villagers nodig.
     
    #3
  4. Myaumix_ Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jan 17, 2014
    Messages:
    825
    Oke, dus als ik aan neem van laurens dat we 15 villagers nodig hebben, dan kunnen ee dus geen iron farm maken op skyblock, want we mogen maar 10 villagers. @JelleDRC zou dit naar 15 mogen??

    Verstuurd van mijn XT1032
     
    #4
  5. Producer Gold Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jul 28, 2014
    Messages:
    186
    Iedereen, die een iron farm heeft, heeft 15 villagers op Skyblock.
     
    #5
  6. Myaumix_ Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jan 17, 2014
    Messages:
    825
    Nee, mijnes werkte met 10 villagers, nog een vraag hoe breeden villagers in 1.8

    Verstuurd van mijn XT1032
     
    #6
  7. Producer Gold Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jul 28, 2014
    Messages:
    186
    Ow sorry, in 1.7 waren het er 15. Mijn excuses.
     
    #7
  8. Laurens/TheEmeraldChickn Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Dec 26, 2013
    Messages:
    862
    Villagers breeden door te traden, daar worden ze.... Laat maar.

    Ook breeden ze door bread te geven, en Farmers gaan breeden als ze kunnen farmen.
     
    #8
    • Funny Funny x 1
  9. Joey / JPCore Builder Builder

    Offline
    Joined:
    Apr 13, 2014
    Messages:
    2,051
    Ok we mogen maar 10 mobs/dieren/wat dan ook.
    Dan is er geen mogelijkheid meer voor iron binnen te halen?

    Ik had 10 villagers (1.7.10) en toen werkte hij prima!

    Als dit een nieuwe extra is heeft skyblock bijna geen nut meer. Iron heb je voor veel nodig. Armors, tools, hoppers, redstone items, geld verdienen.

    [20:25]Edit: ik zie net dat er zombie is ipv een villager , laat die iron farm maar. Dan spawnen mobs weer wel dan weer niet nu spawnt er een zombie in de NIET-donkerste kamer die er is. Creeper maakt damage aan me island. Soms val ik door me island.

    Zet er maar een slotje op dit hoeft niet meer.
     
    Last edited: Jan 26, 2015
    #9
  10. jlrens Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Nov 23, 2012
    Messages:
    333
    Door met villagers te traden worden ze 'willing' .
    pas daarna gaan ze deuren tellen zullen we maar zeggen hahaha
     
    #10
    • Like Like x 1
    • Informative Informative x 1
Thread Status:
Not open for further replies.