Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Suggestions' started by Epic_Fuse, Oct 3, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Epic_Fuse Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Sep 29, 2012
    Messages:
    997
    Hoi allemaal,

    Mij lijkt deze plugin een slecht idee want hierdoor kunnen mensen gewoon dupen door bijv. een dia brug te maken, dan het midden weg halen, en dan de brug weer aanzetten. Want dan wordt de brug weer heel.
     
    #1
  2. Jadan08 Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Sep 24, 2012
    Messages:
    296
    Dan doen we 't tog alleen met fence / iron gate
     
    #2
  3. Brammes Guest

    Offline
    Nog niet aan gedacht...
    Kan dat dan ook niet met een fence-gate??
    Die maken ze anders ook zo kapot...

    Brammes
     
    #3
  4. Epic_Fuse Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Sep 29, 2012
    Messages:
    997
    Owners kunnen het instellen voor wie het bedoelt is. Dus het kan wel eigenlijk.
     
    #4
  5. Jadan08 Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Sep 24, 2012
    Messages:
    296
    Ja dat dacht ik eigelijk ook
     
    #5
  6. Stan Gold Miner DRC Player

    Offline
    Joined:
    Sep 30, 2012
    Messages:
    246
    Je kan gewoon instellen dat je de blokken niet kapot kan maken.
     
    #6
  7. Jadan08 Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Sep 24, 2012
    Messages:
    296
    Dat dacht ik al
     
    #7
  8. Epic_Fuse Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Sep 29, 2012
    Messages:
    997
    Je kan instellen wie de bruggen kunnen maken enz. niet welke blokken.
     
    #8
  9. Jadan08 Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Sep 24, 2012
    Messages:
    296
    Ja dan maak je 't gewoon in een protected area met wooden fences en alleen admins kunnen 't maken ^^
     
    #9
  10. Doormaiden Woodcutter DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Sep 30, 2012
    Messages:
    24
    pfff zoveel moeite over een plugin waar ik overbegon XD rolf
     
    #10
  11. Stan Gold Miner DRC Player

    Offline
    Joined:
    Sep 30, 2012
    Messages:
    246
    Omg.. LEES MIJN TEKST, lol

    Je kan gewoon instellen dat je de blokken niet kapot kan maken.

    Dus... Als je een [Bridge] maakt, en je activeert hem. KUN JE DE BLOCKS NIET SLOPEN!

    ...
     
    #11
  12. Brammes Guest

    Offline
    dan kan je het wel doen...
     
    #12
  13. Epic_Fuse Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Sep 29, 2012
    Messages:
    997
    Ze kunnen ook alleen owners het laten maken. Als je het dan wilt vraag je maar.
     
    #13
Thread Status:
Not open for further replies.