Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Others' started by LeKiller, Feb 24, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LeKiller Nether Explorer DRC Player

    Offline
    Joined:
    Apr 30, 2013
    Messages:
    922
    Dag iedereen,
    ik heb sinds 2 dagen een lagere fps.
    Ik weet totaal niet hoe dit komt maar ik heb opeens maar 50FPS meer. Je denkt dit is toch tamelijk normaal? maar ik kwam eerst van zo'n 150 a 200 fps dus dat is laag. Dus ik vraag wat kan ik doen om dit omhoog te doen.

    (Optifine hielp niet zo goed ik had steeds laggspikes)
     
    #1
  2. Nobody4life Obsidian Miner Staff Member Forum Moderator

    Offline
    Joined:
    Oct 17, 2012
    Messages:
    1,359
    niet om moeilijk te doen maar maakt toch geen bal uit. Het menselijk oog ziet niet meer dan ongeveer 46 fps. Meer dan dat heeft dus totaal geen zin om te hebben.
    ontopic: heb je overlaatst iets van software geïnstalleerd dat veel van je pc vraagt, of is je Java nog up to date. Deze kan ook minder RAM gekregen hebben dor JAVA updates
     
    #2
  3. volhaas Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Oct 12, 2012
    Messages:
    1,436
    Is dit alleen in DRC?
    of ook op andere servers?
    mischien moet je om de zoveel minuten F3+A in te drukken, al je chunks reloaden en chunks waar je niet bij staat gaan dan weer unloaded en fps gaan dan omhoog.
     
    #3
  4. Nobody4life Obsidian Miner Staff Member Forum Moderator

    Offline
    Joined:
    Oct 17, 2012
    Messages:
    1,359
    Kan ook zijn door aanpassing in render distance of kwaliteit, partikels, etc
     
    #4
  5. LeKiller Nether Explorer DRC Player

    Offline
    Joined:
    Apr 30, 2013
    Messages:
    922
    Ik heb juist gezien dat ik maar 1G aan minecraft hebt gegeven ipv 3 mss is dat het? en ik zal dat eens doen van F3+A
     
    #5
  6. altin0492 Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 16, 2013
    Messages:
    1,248
    Zet je specs hier onder ff neer.
     
    #6
  7. LeKiller Nether Explorer DRC Player

    Offline
    Joined:
    Apr 30, 2013
    Messages:
    922
  8. Bram Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Dec 5, 2012
    Messages:
    842
    @Wadu436 HIJ STEELT JE MOOIE ZIN :(
     
    #8
    • Like Like x 6
  9. altin0492 Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 16, 2013
    Messages:
    1,248
    #9
  10. LeKiller Nether Explorer DRC Player

    Offline
    Joined:
    Apr 30, 2013
    Messages:
    922
    En waar zie ik dat?
     
    #10
  11. ADEdge Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 9, 2013
    Messages:
    626
    Download speccy en daar zie je al je computer specs.
    LET OP. De graden klopt niet.
    http://www.piriform.com/speccy
     
    #11
  12. AlbionTje Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jun 19, 2013
    Messages:
    808
    Wat is speccy dan eh precies?
     
    #12
  13. ADEdge Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 9, 2013
    Messages:
    626
    Je kan de computer specificaties zien ( incl. Videokaart )
     
    #13
  14. stupidCow97 Nether Inhabitant DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Oct 22, 2012
    Messages:
    2,623
    Let op! Hoe meer RAM je toevoegt aan MC hoe slechter hij wordt (klinkt raar maar het is zo) hou het gewoon rond de 1 GB...
     
    #14
  15. altin0492 Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 16, 2013
    Messages:
    1,248
    Dat is niet waar.
    Ligt eraan of je mc veel gebruikt, bijv shaders dan heb je meer als 1 g nodig.
    Bij mij was het zo dat ik out of memory was, dus moest ik meer ram erin doen
     
    #15
  16. AlbionTje Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jun 19, 2013
    Messages:
    808
    O oke dat heb ik niet nodig ik dacht zo iets van minder lagg :)
     
    #16
  17. stupidCow97 Nether Inhabitant DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Oct 22, 2012
    Messages:
    2,623
    Ja
    Dan moet je meer doen, maar als je 4 gb gaat gebruiken krijg je alleen maat tegen effecten...
     
    #17
  18. LeKiller Nether Explorer DRC Player

    Offline
    Joined:
    Apr 30, 2013
    Messages:
    922
    Dus zo weinig mogelijk gigabites gebruiken?
     
    #18
  19. stupidCow97 Nether Inhabitant DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Oct 22, 2012
    Messages:
    2,623
    Volgens mij rond. De 1 tot 2 GB is goed denk ik...
     
    #19
  20. Plintkabouters Newbie DRC Player

    Offline
    Joined:
    Dec 30, 2013
    Messages:
    9
    Het ligt er heel erg aan hoeveel RAM je wil gebruiken. Minecraft is een heel erg RAM intensief programma en gebruikt daardoor ook veel RAM. Ikzelf heb 8GB RAM in mijn pc, dus zet ik Minecraft op 4GB. Hierdoor heb ik nog genoeg RAM geheugen om andere dingen te doen. Als je 2GB RAM in je pc/laptop hebt, moet je niet alle 2GB aan Minecraft 'zetten'. Dan hou je het namelijk gewoon op 1GB. Als je 4GB hebt, probeer je het gewoon met 2GB RAM voor Minecraft.
     
    #20
Thread Status:
Not open for further replies.