Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Bugs' started by TheBlackTiger12_, Dec 27, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TheBlackTiger12_ Hunter DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 21, 2015
    Messages:
    47
    upload_2015-12-27_11-46-53.png
    I went into the server today and, eventually going on a message saying I was a bot!

    I do not remember very much believe that the message sent was that = you were identified as a bot but you are not one, please report it on the forum!

    So I am reporting this problem eventually going on, and when I
    I enter the server turned out another problem! see the image
     
    #1
  2. JelleDRC Server Owner Staff Member Server Owner

    Offline
    Joined:
    Sep 23, 2012
    Messages:
    4,833
    You should be able to login again. Can you tell me exactly what happened?

    Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
     
    #2
  3. TheBlackTiger12_ Hunter DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 21, 2015
    Messages:
    47
    jelle the problem is no longer happening everything returned to normal !
     
    #3
  4. JelleDRC Server Owner Staff Member Server Owner

    Offline
    Joined:
    Sep 23, 2012
    Messages:
    4,833
    We fixed it, but there are still some people being affected.
    Thanks for reporting!

    Topic closed.
     
    #4
Thread Status:
Not open for further replies.