Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Bugs' started by Joey / JPCore, Sep 11, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Joey / JPCore Builder Builder

    Offline
    Joined:
    Apr 13, 2014
    Messages:
    2,051
    Reader,

    With this new plugin you have to extend your plot via the sign.
    When i click it, (right click) it just got removed, nice feature but we don't need that.

    I lost all my skulls, quartz etc.
    Lame... The Don't-refund-rule is very nice maybe keep bugs out, i'm getting so angry of this kind of things.

    Rip plot, rip items.

    I didn't do anything wrong i just right clicked it to extend it like it should be.

    Why do you even use this plugin? Give a play a plot via an Admin was to hard i gues.
    Less then 5 minutes work. 0 Problems with that.
     
    #1
    • Agree Agree x 2
    • Like Like x 1
  2. FuturezPlayz - YT Hunter DRC Player

    Offline
    Joined:
    Aug 13, 2016
    Messages:
    35
    Hahah that happend to me too ....
     
    #2
  3. Xcnix Server Admin Staff Member Server Admin

    Offline
    Joined:
    Jul 15, 2013
    Messages:
    1,802
    Hey Joey,

    Are you sure you used the right button? I tested it twice today, and it works perfectly to extend the plots.
     
    #3
  4. Hugh Mungus Builder Builder

    Offline
    Joined:
    Oct 11, 2013
    Messages:
    1,445
    i think it deletes it when you shift, doesnt it?
     
    #4
    • Agree Agree x 5
  5. Tommie_Tim Stone Miner DRC Player

    Offline
    Joined:
    Feb 16, 2016
    Messages:
    64
    yea i think so too
     
    #5
    • Agree Agree x 1
  6. Airwin_ Server Moderator Staff Member Server Moderator

    Offline
    Joined:
    Jun 7, 2013
    Messages:
    1,169
    When you shift and click the sign you unrent it instead of extending the rent. Happend to me as well when the new system was implemented.
     
    #6
    • Agree Agree x 2
  7. Joey / JPCore Builder Builder

    Offline
    Joined:
    Apr 13, 2014
    Messages:
    2,051
    I didn't shift, 100% sure. I just tried to extend it and it got removed.
    Maybe a small bug i don't know, maybe it's not so accurate if that's be the case.
     
    #7
  8. koolmees71 Server Moderator Staff Member Server Moderator

    Offline
    Joined:
    Oct 14, 2012
    Messages:
    1,283
    As far as I can judge, the likelihood that this is a bug is very very low (I will be the first, if it is one though, to take my loss). A mistake is easily made and happened to more people (not me this time).

    The fact that we cannot trace your keyboard use is of course not making it easy.

    So, I can understand your rage, but I cannot understand you blaming the fact that we have this plugin. Nobody is complaining about empty shops no more. There is space enough now. We have spend more than 5 minutes per shop to keep it up.

    But.... That won't help you, just as raging about the plugin won't.

    I don't know what is feasible with this, but a solution will be nearer if we see what is possible.
     
    #8
  9. Hugh Mungus Builder Builder

    Offline
    Joined:
    Oct 11, 2013
    Messages:
    1,445
    i agree, but maybe a confirmation in chat will be handy? like when you shift click it says in chat: Type ''yes'' to confirm to delete your plot
     
    #9
    • Agree Agree x 2
    • Like Like x 1
    • Winner Winner x 1
  10. koolmees71 Server Moderator Staff Member Server Moderator

    Offline
    Joined:
    Oct 14, 2012
    Messages:
    1,283
    If that would be possible, I fully agree that it would be a good addition!
     
    #10
    • Like Like x 2
  11. Reynout123 Server Admin Staff Member Server Admin

    Offline
    Joined:
    Oct 26, 2012
    Messages:
    2,892
    The addition you suggested is not been added by Dev because in programming language you only have to add things that are really needed. I don't see any bug with this. And nobody reported this in the past month. So fixed.

    Topic closed.
     
    #11
Thread Status:
Not open for further replies.