Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Others' started by lokstofje, Nov 25, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lokstofje Iron Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jul 11, 2014
    Messages:
    106
    Hey,
    Ik heb gisteren een premium account aangemaakt en die heet lokstofje zoals mijn drc account dus ik wil graag mijn ranken van drc.ms naar lokstofje zetten vanaf lokstof als dat kan heel fijn :D ? :D
    groet lokstof/je
     
    #1
  2. Bram Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Dec 5, 2012
    Messages:
    842
    Je had toch al een premium account? o_O
     
    #2
    • Like Like x 1
  3. lokstofje Iron Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jul 11, 2014
    Messages:
    106
    Die was van een vriend waar ik mocht op gamen maar was niet met mijn email adres.bevestigt xD
     
    #3
  4. altin0492 Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 16, 2013
    Messages:
    1,248
    Vroeger heette ik altin0492 op mijn cracked account.
    Toen ik premium kocht heette ik Altin0492 (hoofdletter A)
    Ik kreeg automatisch mijn rank omdat ik het zelfde naam had.
    Als het goed is zou je dat ook moeten hebben
     
    #4
  5. Anesitas Server Admin Staff Member Server Admin

    Offline
    Joined:
    Jul 1, 2013
    Messages:
    2,861
    @altin0492 OP is van cracked Lokstof naar premium Lokstofje gegaan. Andere naam dus
     
    #5
  6. altin0492 Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 16, 2013
    Messages:
    1,248
    my bad lol
     
    #6
    • Like Like x 1
  7. lokstofje Iron Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jul 11, 2014
    Messages:
    106
    zoals anesitas al zei ik doe andere naam maar hopelijk word het snel over gezet :D
     
    #7
Thread Status:
Not open for further replies.