Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Others' started by Laurens/TheEmeraldChickn, Apr 23, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Laurens/TheEmeraldChickn Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Dec 26, 2013
    Messages:
    862
    Hi,

    Ik heb een probleempje, en omdat ik niet de slimste hierin ben, vraag ik het aan jullie.

    Ik heb een Playstation 4 die ik wil aansluiten op mijn monitor (AL2016W (Acer)). Omdat dit geen HDMI poort heeft, heb ik een adapter gekocht. Maar mijn monitor flikkert grijs/zwart.
    Is dit eigelijk mogelijk om het zo aan te sluiten.
    Bedankt voor 't lezen :)

    -Laurens

    Edit: DVI-D :/
     
    Last edited: Apr 23, 2015
    #1
  2. Aviccii_ Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Feb 16, 2014
    Messages:
    1,521
    Sluit het eerst aan op een tv. Met hdmi of scart kabel, dan geef je je ps4 de goede instellingen voor je HDMI en zou alles perfect moeten werken, zeg ff als het gelukt is.
     
    #2
    • Like Like x 1
  3. Laurens/TheEmeraldChickn Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Dec 26, 2013
    Messages:
    862
    1. Bedankt voor het reageren ;)
    2. Waarop moet ik het instellen?
     
    #3
  4. Aviccii_ Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Feb 16, 2014
    Messages:
    1,521
    Sluit met hdmi aan op tv, dan krijg je als het goed is een melding met de vraag of het leesbaar is en zulk soort shiit, dan krijg je nog een aantal vragen en alles spreekt voor zich. Als dat allemaal gedaan is sluit je hem weer aan op je monitor.
     
    #4
  5. Laurens/TheEmeraldChickn Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Dec 26, 2013
    Messages:
    862
    Ik zal het morgen proberen en kijken of het werkt :).
     
    #5
  6. Brammes Guest

    Online
    Volgensmij moet je je ps4 eerst ff in safe mode laten opstarten...
     
    #6
  7. Laurens/TheEmeraldChickn Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Dec 26, 2013
    Messages:
    862
    Ik ben over een uur thuis, dan zal ik dat wel even proberen :).
     
    #7
  8. altin0492 Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 16, 2013
    Messages:
    1,248
    Wat ik dus eerst had is dat ik gewoon een TV thuis heb met HDMI aansluiting maar een vriend van me had een heel oud TV op zijn kamer en nam mijn PS3 weleens naar hem toe.
    De TV die hij had moest aangesloten worden met 3 outputs een rode, witte, gele (ja super oud)
    Maar dit moest ik eerst instellen bij beeldinstellingen, deze optie koos ik want je hebt natuurlijk geen beeld en je kan niet ruiken waar je op klikt tenzij je alle stappen op een papier zet haha.

    Dus als ik jou was zou ik eerst een andere TV kiezen om je playstation op te sluiten met een HMDI Input of een heel oud TV met die 3 kleuren en dan de instellingen wijzigen naar DVI en op de AL2016W aansluiten en als het goed is zou alles moeten werken

    tl;dr: Verander bij beeldinstellingen de video output in DVI ipv HDMI en sluit dan pas je ps4 aan.
     
    Last edited: Apr 24, 2015
    #8
    • Like Like x 2
  9. Laurens/TheEmeraldChickn Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Dec 26, 2013
    Messages:
    862
    Niks werkt :(, het blijft nog steeds bij dat grijze flikkerende beeld :,(.
    Edit: Dit gaat helaas niet werken, omdat mijn monitor 16:10 is en alleen 16:9 werkt. Als iemand hier een idee voor heeft, dan hoor ik dat graag!
     
    Last edited: Apr 24, 2015
    #9
  10. ItzJeBoyStijn Obsidian Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jan 23, 2014
    Messages:
    1,102
    Hmm, zaag de onderkant er eens af :confused:

    ~Holycrafter2002

    P.S. De kosten worden niet vergoed... Oowja, de zaag is te halen bij de Praxis
     
    #10
    • Like Like x 2
    • Winner Winner x 1
  11. Bram Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Dec 5, 2012
    Messages:
    842
    Gamma is beter ;) #JustSayin :P
     
    #11
    • Funny Funny x 1
  12. Laurens/TheEmeraldChickn Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Dec 26, 2013
    Messages:
    862
    Even om 100% zeker te zijn, werkt deze monitor op een Playstation? Omdat veel mensen zeiden dat het op mijn oude monitor ook zou werken, wat niet het geval was...
     
    #12
  13. Sanderp Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jun 11, 2014
    Messages:
    521
    #13
  14. KleineAap Gold Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Sep 15, 2014
    Messages:
    241
    Prf hoe heet dat ook al weer... :P
    AV ofzo volgensmij. Maar dat is geen HDMI, dus instellingen werken wss anders
     
    #14
  15. Laurens/TheEmeraldChickn Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Dec 26, 2013
    Messages:
    862
    #15
  16. Captain_jorro Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 30, 2014
    Messages:
    389
    Die rode en witte gebruik ik voor de audo van mijn headset.
     
    #16
  17. Laurens/TheEmeraldChickn Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Dec 26, 2013
    Messages:
    862
    Gefixt :D (d.m.v. Nieuwe monitor :D) kostte maar 90€ in plaats van 180€... :)


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    #17
Thread Status:
Not open for further replies.