Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Others' started by LeKiller, Aug 28, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LeKiller Nether Explorer DRC Player

    Offline
    Joined:
    Apr 30, 2013
    Messages:
    922
    Kan iemand mij helpen om de shaders mod te instaleren maar het moet samen met optifine zijn ;o of dat iemand zijn .jar es geeft...

    Plz Help mij ik snap er niets van --'
     
    #1
  2. wpinda Diamond Miner DRC Player

    Offline
    Joined:
    Nov 7, 2012
    Messages:
    665
    Gebruik magic launcher dat is echt veel makkelijker
     
    #2
  3. TheMightyDaphne Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Feb 10, 2013
    Messages:
    814
    is magic launcher makkelijker dan normaal launcher?
     
    #3
  4. wpinda Diamond Miner DRC Player

    Offline
    Joined:
    Nov 7, 2012
    Messages:
    665
    Ja zeker een heel stuk makkelijker
     
    #4
  5. Wadu437 Stronghold Scavenger DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    3,584
    Mgiclauncher is slecht vind ik ik gebruik die ni graag.
    En wat heeft blackcobra hieraan?
    Juist, niks.
    Als ik thuis ben (zondag) en ik denk eraan ga ik FF uitleg geven.
     
    #5
  6. altin0492 Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 16, 2013
    Messages:
    1,248
    Beste Lekiller a.k.a Blackcobra97 a.k.a stefan,

    Shaders mod voor 1.6 werktn iet optimaal het is (nog) neit compatible met Optifin dat betekent dat je het zonder optifine moet runnen.
    Tevens heb je ongeveer 3Gb RAM nodig om dit kunnen runnen zonder dat je mc out of memory is.
    Ik heb dit geprobeerd lukte voor z'n 10sec bij me tot minecraft crashde ivm met te weinig RAM.
    RAM kan je toevoegen maar uiteraard moet je wel gng RAM hebben om het te kunnen toevoegen. RAM ( interne geheugen) kun je opzoeken in je pc/laptop > rechter muisknop op mijn computer > eigenschappen aanklikken> dan zie je zowat alles van wat je in je pc/laptop hebt zitten. Uiterraard heb je ook goeie videokaart nodig laat me weten hoeveel RAM je hebt en ik help je verder
     
    #6
  7. Wadu437 Stronghold Scavenger DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    3,584
    Shaders Mod 1.6.2 is al geoptimaliseerd en werkt met de laatste versie van Sonic Ether Unbelievable Shaders (Seus V10.0).
    Optifine wordt (nog) niet geondersteund.
    Linkje: http://www.minecraftforum.net/topic...rs-unbelievable-shaders-and-glsl-shaders-mod/
     
    #7
  8. altin0492 Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 16, 2013
    Messages:
    1,248
    Klopt @wadu die had ik dus ook tot dat me mc crashde wegens te weinig memory (RAM) Ik heb 8gb in me laptop zitten maar kan niet meer dan 1,5g toevoegen ? Dat vind ik raar. Mjah miss moet ik 16gb erin stoppen eigelijk beter :D
     
    #8
  9. LeKiller Nether Explorer DRC Player

    Offline
    Joined:
    Apr 30, 2013
    Messages:
    922

    1 het is stef
    2 het is al 1.6.2
    3 ik kan het wel runnen maar de packs niet duss het is goed
     
    #9
  10. altin0492 Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 16, 2013
    Messages:
    1,248
    1, Excues :P dacht het was stefan maar dus stef das dus duidelijk
    2. Ik heb niet gezegt dat het niet werkt voor 1.6.2 ik zei 1.6 dus dat is algemeen (dus 1.6.1 1.6.2 1.6.3 als die mocht komen)
    3. "de packs niet duss " wat bedoel je hier mee wees duidelijker :P
     
    #10
  11. LeKiller Nether Explorer DRC Player

    Offline
    Joined:
    Apr 30, 2013
    Messages:
    922

    ja de packs dat je nodig heb voor shaders dat werkt niet en het werkt wel al voor 1.6 in het algemeen al redelijk lang
     
    #11
  12. altin0492 Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 16, 2013
    Messages:
    1,248
    Dat moet je toch downloaden ?
    Wadu heeft een link gestuurd en dat moet je opslaan op je desktop(bureaublad) en gwn runnen ?
     
    #12
  13. Wadu437 Stronghold Scavenger DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    3,584
    Je moet meer ram toevoegen met een java flag :P
    want als je dat niet doet gaat er 8 extra ram insteken ook niet lukken
     
    #13
  14. altin0492 Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 16, 2013
    Messages:
    1,248
    goh. Njah zodra ik 2g wil toevoegen en niet 8g want ik wil wel dat me lpatop blijft runnen dus geen blue screen ofiets dergelijks
    Njah dat lukt dus niet dan krijg ik een error
     
    #14
  15. Wadu437 Stronghold Scavenger DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    3,584
    je moet op 4gb zetten in je shader profiel in de mc launcher.
    ik zal is een puush met mijn shader profiel zette,
    http://puu.sh/4oA3P.png
     
    #15
  16. altin0492 Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 16, 2013
    Messages:
    1,248
    #16
  17. Wadu437 Stronghold Scavenger DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    3,584
    Hoeveel ram zit er in jou pc en heb je 32 of 64 bit java? Of draai je het in bvb een Virtual Box
     
    #17
  18. LeKiller Nether Explorer DRC Player

    Offline
    Joined:
    Apr 30, 2013
    Messages:
    922

    32 maar ik speel nog met een suckie versie van vista
     
    #18
  19. IxDOPExI Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Sep 30, 2012
    Messages:
    807
    32 bits heeft maximaal 4 gb ram je kan dus niet meer als 2 gb gebruiken
     
    #19
  20. LeKiller Nether Explorer DRC Player

    Offline
    Joined:
    Apr 30, 2013
    Messages:
    922

    LOL weet je hoeveel ram ik maar heb ;p 3 :p
     
    #20
Thread Status:
Not open for further replies.