Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Bugs' started by Annika2003, Jan 25, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Annika2003 Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jul 8, 2014
    Messages:
    492
    Sorry staff als het hier niet hoort, wist niet waar het hoorde :X

    Hi, ik heb een probleem op Skyblock. Een uur geleden heb ik een nieuw island aangemaakt. Toen was er een drama/iets dat de server disconnecte (blijkbaar ook dat je de hub kon grieven?) . Nu ben ik weer online maar ik kan geen /is home doen. Dan komt er There is problem with your island spawn. Try to use /is fixhome or inform administrator.
    Oké, ik heb /is fixhome gedaan, maar dan komt er te staan:
    There is problem with coords, inform administrator!
    /home werkt ook niet, dan komt er Hole in the floor! te staan. Hoewel mijn /home main zou moeten werken. /is delete werkt ook niet, dan moet je op je island zijn, wat dus niet werkt.
    Hopelijk kan er hier iets aan gedaan worden ^^

    Greetz, Annika.
     
    #1
    • Like Like x 3
    • Funny Funny x 1
  2. TheGooseBumpers Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 17, 2014
    Messages:
    959
    Ik zag /is create niet in het lijstje staan, heb je dat al geprobeerd? Mischien dat dat het probleem is omdat de server iets is terug gezet vanwege de crash.
     
    #2
  3. Annika2003 Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jul 8, 2014
    Messages:
    492
    Nee, /is create werkt ook niet. Dan staat er dat ik al een eigen island heb.
     
    #3
  4. jlrens Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Nov 23, 2012
    Messages:
    333
    Werkt /Is info?
    Dan zie je welke ''plek'' jou skyblock heeft, en zo kan toch even een admin met fly jou naar je island vliegen..
     
    #4
    • Like Like x 1
  5. Annika2003 Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jul 8, 2014
    Messages:
    492
    Ja, /is info werkt wel.
    Position: [95][104]
     
    #5
  6. jlrens Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Nov 23, 2012
    Messages:
    333
    Nou als dan een Mod je even naar dat eiland brengt, zou fijn zijn :DWant volgens mij zit er een logica in die indeling dus moeten ze het kunnen vinden..
     
    #6
  7. Myaumix_ Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jan 17, 2014
    Messages:
    825
    Mods kunnen een command dat ze naar een island kunnen tpe

    Verstuurd van mijn XT1032
     
    #7
  8. jlrens Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Nov 23, 2012
    Messages:
    333
    Dus het is een fluitje van een cent, als er een mod is..
     
    #8
    • Agree Agree x 1
  9. Dracindo Forum Lizard Staff Member Forum Moderator

    Offline
    Joined:
    May 18, 2013
    Messages:
    2,564
    /tppos (coörds), maar mods kunnen dat niet op Skyblock. Admins misschien wel. We kunnen er wel naartoe vliegen, maar we hebben geen /flyspeed tot onze beschikking. Iemand had lang geleden hetzelfde probleem en ik heb minstens een kwartier gevlogen naar zijn island.

    Als @JelleDRC ons /tppos of /flyspeed zou kunnen geven, dan kan ik je vanavond vanaf 17:40 naar je island teleporteren en dan kan je een nieuwe spawnpoint aanmaken voor je island.
     
    #9
    • Like Like x 2
  10. Myaumix_ Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jan 17, 2014
    Messages:
    825
    Ik dacht eigenlijk dat het iets als /is tp was maar ik zal even via minechat de commands bekijken en dan edit ik zo wel wat t was

    Verstuurd van mijn XT1032
    Edit:
    [​IMG]
     
    #10
  11. Brammes Guest

    Offline
    Dit zal niet werken, aangezien de mods dan ook 'hole in the floor' zullen krijgen.
    (het spawnpoint 'zweeft' boven de 'void' , dus hij kan je niet veilig op een block zetten, en daarom weigert hij je te teleporteren..)
    puur zodat je niet 100X dood gaat -,-
     
    #11
  12. Dracindo Forum Lizard Staff Member Forum Moderator

    Offline
    Joined:
    May 18, 2013
    Messages:
    2,564
    Vergeet wat ik zei. /tppos werkt wel, maar ik krijg op die coördinaten ook 'hole in floor'.
    Maar ik ben nu op weg naar je island en zal daar afk staan tot je online komt.
    Poke me maar in msg als je online komt, ik zal mijn minecraft elke 5 minuten nakijken.

    Update:
    Ik zit nu op je eiland. Er is hier helemaal niets. Heb jij gedeeld door nul?
    Maar serieus, ik zou niet weten wat er gebeurd is.
    Misschien dat @robinwiel @Xcnix je eiland kan resetten (of fixen) met admin commands (a.k.a. advanced magic)
     
    Last edited: Jan 27, 2015
    #12
    • Like Like x 1
    • Friendly Friendly x 1
  13. robinwiel Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jun 14, 2013
    Messages:
    753
    Ik ben bang dat wij geen permission hebben voor zo'n command, maar zal het even proberen.
    Anders moet Meeuw even z'n magic laten zien @JelleDRC
     
    #13
  14. JelleDRC Server Owner Staff Member Server Owner

    Offline
    Joined:
    Sep 23, 2012
    Messages:
    4,833
    Ik ben er naartoe geteleporteerd en er was geen eiland te zien. Ik heb je eiland verwijderd waardoor je nu een nieuwe kan aanmaken.

    Topic gesloten.
     
    #14
    • Winner Winner x 2
    • Friendly Friendly x 1
Thread Status:
Not open for further replies.