Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Others' started by Myaumix_, Jan 28, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Myaumix_ Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jan 17, 2014
    Messages:
    825
    Hey Drc

    Ik heb een paar vragen:
    1:
    Ik ben erachter gekomen dat ik een paar malwares op mijn laptop heb staan, dit is niet echt handig. Maar ik wou vragen of iemand weet hoe ik die moet verwijderen. Dit zijn de malwares: Naamloos.png

    Want als ik ze probeer te verwijderen via configuratie scherm dan krijgt deze een fout melding foto:

    Naamloos1.png
    En ik wou graag weten wat een goede virusscanner is, maar ik wil geen AVG

    Alvast Bedankt,

    Mvg Jurre
     
    #1
  2. MrGhettoCraft Gold Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Aug 29, 2013
    Messages:
    235
    #2
    • Like Like x 1
  3. Myaumix_ Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jan 17, 2014
    Messages:
    825
    Ik gebruikte zo'n ander programma, en kwam er achter.dat ik 118000 fouten.had op mijn computer :O

    Verstuurd van mijn XT1032
    [​IMG]
    dit is maar een deel ervan xD
     
    #3
  4. Laurens/TheEmeraldChickn Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Dec 26, 2013
    Messages:
    862
    Malware bytes heeft bij mij geholpen.
     
    #4
  5. ADEdge Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 9, 2013
    Messages:
    626
    Zoek de locatie op in je C:/ Schijf of de schijf waar je die programma's hebt geïnstalleerd. En scan daarna met ene trial versie van Malwarebytes of die " Malware " nog ander programma's bestanden heeft geïnfecteerd.

    Edit: Malwarebyte is geen virus scanner :)
     
    Last edited: Jan 29, 2015
    #5
    • Like Like x 1
  6. DarwinTKPP Coal Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jan 30, 2014
    Messages:
    75
    Malware bytes is de beste malware remover die je kunt vinden, verwijderd zelf malware die je waarschijnlijk nooit heb doorgehad
    Daarnaast is Eset een van de beste virus scanners, draait snel en je merkt er weinig van, je performance blijft gewoon goed, als het toch niet genoeg is heb je ook nog de ingebouwde gamer modus, als je die aanzet zorgt Eset ervoor dat het geen zware taken op de achtergrond gaat uitvoeren, zoals scans...
    Hoewel het niet gratis is raad ik het je heel erg aan, ik gebruik het zelf ook en nog nooit problemen gehad

    Hoop dat ik heb geholpen :)


    Send from my over-clocked fridge with tapatalk.
     
    #6
    • Like Like x 1
  7. Myaumix_ Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jan 17, 2014
    Messages:
    825
    nu wil mijn computer niet meer aan...

    Verstuurd van mijn XT1032
     
    #7
  8. ADEdge Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 9, 2013
    Messages:
    626
    Hoe bedoel je met niet meer aan

    Start windows niet meer.
    Gaat je computer helemaal niet aan dus als je op knop drukt gebeurt er niks meer? Geef de computer led codes of piepjes?
     
    #8
  9. Myaumix_ Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jan 17, 2014
    Messages:
    825
    Hij start windows niet meer op.



    Verstuurd van mijn XT1032
     
    #9
  10. ADEdge Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 9, 2013
    Messages:
    626
    Wat komt er te staan ??
     
    #10
  11. Myaumix_ Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jan 17, 2014
    Messages:
    825
    Een zwart scherm, maar ik ik kon net een aantal keuzes doen, en ik heb vernieuwen gedaan

    Verstuurd van mijn XT1032
    [​IMG]
     
    #11
  12. ADEdge Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 9, 2013
    Messages:
    626
    Hoe is het gegaan?
     
    #12
    • Like Like x 1
  13. Myaumix_ Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jan 17, 2014
    Messages:
    825
    Goed, volledige reset maar bestanden niet weg

    Thx voor.hulp allemaal

    Verstuurd van mijn XT1032

    Edit: weet iemand of ik mijn laptop van 4 gb ram.8gb ram kan doen?
     
    Last edited: Jan 30, 2015
    #13
    • Like Like x 3
    • Optimistic Optimistic x 1
  14. Sanderp Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jun 11, 2014
    Messages:
    521
    Dat kan ik niet zomaar weten, het ligt eraan wat voor moederbord je hebt. De meeste nieuwere en iets duurdere kunnen dat wel.
     
    #14
  15. P0WeRZz Iron Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Apr 6, 2014
    Messages:
    136
    Kan niet.
    Het is een laptop en daarvan de RAM vervangen kan niet
     
    #15
  16. ADEdge Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 9, 2013
    Messages:
    626
    Kan wel maar heel erg ingewikkeld.
     
    #16
  17. SwekSenpaiPRO Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Dec 29, 2014
    Messages:
    865
    zo ingewikkeld is het nou ook niet hoor.

    Gewoon klep aan de onderkant verwijderen en/of toetsenbord weg en dan kan je laptop open. En dan moet je gewoon die ram geheugen in je moederbord steken.
     
    #17
    • Like Like x 1
  18. SwekSenpaiPRO Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Dec 29, 2014
    Messages:
    865
    @MrGhettoCraft vanwaar de disagree? het is toch je eigen mening of je iets makkelijk of moeilijk vind? en ik heb het bij mijn oude laptop zelf ook gedaan, dus ik kan wel praten uit ervaring...
     
    #18
    • Like Like x 1
  19. jlrens Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Nov 23, 2012
    Messages:
    333
    Waarom zou je geen AVG willen? Ik vind dat nog altijd een van de beste gratis virus scanners, met erg veel updates.
    Hij werkt vind ik altijd erg prettig en correct.
     
    #19
  20. Anesitas Server Admin Staff Member Server Admin

    Offline
    Joined:
    Jul 1, 2013
    Messages:
    2,860
    Echter, als je mama-brod maar tot max 4gb gaat kan je er wel een 8gb kaart in stoppen, maar herkent die nog steeds maar 4gb :)
     
    #20
    • Like Like x 2
Thread Status:
Not open for further replies.