Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Unban request' started by UltraVioletGamer, Nov 12, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. UltraVioletGamer Gold Miner DRC Veteran

  Offline
  Joined:
  Apr 15, 2013
  Messages:
  150
  Ik ben geband op teamspeak voor de eerste keer 5 dagen terug door Anesitas A.K.A. De wel grote god Sem Certeza uit het niets om dat ik 5x een channel switchde om iemand te volgen. Dit was al incorrect, ik heb geen waarschuwing gekregen, instant ban.

  http://puu.sh/cHavL/ff18b74f3e.png

  De volgende dag kwam ik verhaal halen bij SemCerteza maar hij wou niet praten duurde erg lang. Dus liet ik als volgt een boer en dat vond hij niet leuk dus kickte hij mij. Als volgt kwam ik terug om hem te vertellen dat dat niet normale gang van zaken is en liet weer een boer.

  Zonder dat hij melde er last van te hebben kreeg ik weer een ban. Deze ban vermeld hij als "irritating staff", zonder hij uberhaubt gemeld heeft het irritant te vinden is dit al een vorm van je machtsmisbruik.

  http://puu.sh/cJAEt/3eae9b122b.png

  Toen ik weer unbanned was liet ik weer een boer in de channel van "TheGooseBumpers" om hem te feliciteren met zijn verjaardag. Maar hij was daar niet blij mee en vond het meteen een noodzaak om mij te bannen voor 2 dagen.

  Laat het volgende even duidelijk zijn 'Irritating Staff' is nooit een regel geweest in Teamspeak in de vorm van boeren laten, schreeuwen etc. Ik voel mij anders eerder ge-iriteerd dan zij. Waarom? Omdat je niet fatsoenlijk communiceert dus krijg je van mij als reactie dit soort onzin.

  http://puu.sh/cMQzo/73dd426caa.png

  Daarna heeft hij zonder enkele reden de ban omgezet naar een permanente ban omdat ik hem op mijn manier de mond snoerde op skype wat absoluut niks te maken heeft met de zaken op ts. Weer een grote fout..

  http://puu.sh/cMTEv/0cd238b744.png

  Dus waar het eigenlijk op neer komt is dat sommige mods nogal een beetje tja hoe zal ik het zeggen, niet nadenken voor dat ze iets doen maar ook niet waarschuwen of communiceren via Voice Chat wat ze gewoon kunnen maar praten durften ze duidelijk niet.

  Doe hier wat aan,
  Goedenavond.
   
  #1
  • Optimistic Optimistic x 1
 2. ADEdge Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

  Offline
  Joined:
  May 9, 2013
  Messages:
  641
  #Topic gesloten.

  Dubbele post.
   
  #2
  • Funny Funny x 1
Thread Status:
Not open for further replies.