Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Others' started by Joey / JPCore, Jun 14, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Joey / JPCore Builder Builder

    Offline
    Joined:
    Apr 13, 2014
    Messages:
    2,051
    DRC,

    Ik heb wat hulp nodig, iedere maal dat ik een server join , join ik dan heb ik maximum 5 minuten tijd om te 'spelen' en uiteindelijk krijg ik deze soort kick:
    Timeout.png
    Het ligt niet aan de server maar aan mij dat staat vast. Mijn Java is sinds vanochtend geupdate tot het laatste, (+PC herstart). Mijn internet is 'ok' niet meer niet minder.

    Sommige van jullie hebben dit ook gehad en lag het aan de corrupte Java, dit is nu niet meer het geval.
     
    #1
  2. Ruthger Nether Inhabitant DRC Veteran

    Online
    Joined:
    Dec 25, 2013
    Messages:
    2,002
    ik heb dat ook gehad... als je dat hebt en dan naar je internet gaat doet die het dan ook niet? of dat er zo'n geel driehoekje bij die 5 balkjes staan ( waar je kan zien hoe goed internet je hebt ofzo ) dat heb ik gehad en ik ben over gegaan naar de kabel ( nu heb ik een speciaal internet kasje op me bureau staan) en daarmee is het wel gelukt
     
    #2
  3. Joey / JPCore Builder Builder

    Offline
    Joined:
    Apr 13, 2014
    Messages:
    2,051
    Ik heb draadloos internet + er zitten ruim 10 apparaten verbonden met mijn router zou dat de storing/'lag' kunnen veroorzaken ?
    Zo ja hoe fix ik dit zo goedkoop mogelijk? (= dit mag geld kosten)
     
    #3
  4. luukgamekanaal Redstone Miner DRC Veteran

    Online
    Joined:
    Sep 23, 2014
    Messages:
    461
    tja ik heb dit elke dag wel een stuk of 4x het is echt heel irritand klopt. en ik weet ook niet hoe je da moe fixen..
     
    #4
  5. Laurens/TheEmeraldChickn Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Dec 26, 2013
    Messages:
    862
    Ik sta niet bekend als "computer specialist", maar ik kan je aanraden om een LAN-kabel te halen. Met een Speedtest ging ik ongeveer van:
    Kan niet verbinden met de site...
    Naar rond de 100mb download en 80mb upload ofzo.

    Zo'n kabeltje kost maar een paar euro, en is het meer dan waard!

    -Laurens, N.I.D.V.V.H.V.P.C.M.W.V.L.K.&.K. (Niet Iemand Die Veel Verstand Heeft Van PC's Maar Wel Van LAN-Kabels en Kippen)
     
    #5
    • Like Like x 1
  6. luukgamekanaal Redstone Miner DRC Veteran

    Online
    Joined:
    Sep 23, 2014
    Messages:
    461
    euh heb je een foto ofzo met het verschil van een gewone kabel.. en een LAN kabel? (ik ben nuub)
     
    #6
  7. Myaumix_ Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jan 17, 2014
    Messages:
    825
    Let wel dat kabel voor draadloos gaat. Dus jou pc zal het meeste gaan trekken qua internet


    Verzonden vanaf mijn iPhone 5 met Tapatalk
     
    #7
    • Like Like x 1
  8. Joey / JPCore Builder Builder

    Offline
    Joined:
    Apr 13, 2014
    Messages:
    2,051
    Wat als iedereen hier zo'n kabel neemt komt het probleem dan gewoon lekker terug of heeft iedereen dan schoon internet?
    Zo'n kabeltje hoe ziet dat er uit?
    Alvast bedankt!
     
    #8
  9. Myaumix_ Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jan 17, 2014
    Messages:
    825
    Hoe bedoel je iedereen hier? Bij jou thuis of op de server? Op de server is dat geen probleem.

    Voor ene kabel ga je gewoon naar de computerwinkel en daar vraag je om een internet kabel (ethernet)


    Verzonden vanaf mijn iPhone 5 met Tapatalk
     
    #9
  10. MeMatty Event Team Event Team

    Offline
    Joined:
    Feb 21, 2014
    Messages:
    1,693
    Vgm ligt het gewoon aan je computer...
    Ik heb dit ook heel vaak gehad op mijn oude (crappy) laptop.
    Nu heb ik een veel snellere en beter computer en hij doet het veel beter.
    Misschien optifine downloaden? Of gewoon je hele minecraft en java verwijderen en herdownloaden?

    Matty<3

    O.N.V.V.V.D.G. (Ook Niet Veel Verstand Van Dit Gedoe)
     
    #10
  11. Wadu437 Stronghold Scavenger DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    3,584
    Oke, dus, een LAN Kabel heet eigenlijk geen LAN kabel (LAN staat voor Local Area Network, dit is eigenlijk iedereen die op 1 rooter zit). Wat Laurens bedoelt is een Ethernet kabel. Die ziet er zo uit (klik hier op). Dan, de error. Er staat Time Out Exception. Dit betekent dat je internet 'getimed out is" (duh). Wat dit is, is dat de computer niet op tijd een reactie kreeg van de server. Dit betekent meestal dat het internet even wegviel of er een packet loss was. Probeer eens met een Ethernet kabel, en als je dat dan nog steeds hebt, ligt het waarschijnlijk aan je ISP (Internet Service Provider). Je kan ook packet loss testen met deze site: http://www.pingtest.net/ (Blijkbaar werkt deze site standaard niet in Google Chrome, maar FireFox etc kan die wel draaien)

    (Ik behou me hierbij het recht om fout te zijn, want ik weet ook niet alles)
     
    Last edited: Jun 14, 2015
    #11
    • Like Like x 1
  12. Joey / JPCore Builder Builder

    Offline
    Joined:
    Apr 13, 2014
    Messages:
    2,051
    (vettekst) Dus ligt het niet aan mij of begrijp ik je daar fout? Ik zal maandag horen voor zo'n LAN-Kabel valt dat makkelijk te installeren? Koop je dit in meters of standaard grootte?
     
    #12
  13. ADEdge Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 9, 2013
    Messages:
    626
    Hoe ver is het van je kamer naar de modem of router? Dan moet je in die lengte een kabel halen. Er zijn verschillende soorten lengtes
     
    #13
  14. Joey / JPCore Builder Builder

    Offline
    Joined:
    Apr 13, 2014
    Messages:
    2,051
    Ze staan praktisch naast elkaar, afgerond naar boven 4/5M.
     
    #14
  15. Laurens/TheEmeraldChickn Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Dec 26, 2013
    Messages:
    862
    En daarom heb ik geen ene drol verstand van computers... :3
     
    #15
  16. Wadu437 Stronghold Scavenger DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    3,584
    Aangezien de anderen op de server dat niet hebben, ligt het wss aan je connectie met je router of de connectie tussen je router en de server. Kan ook iets anders zijn, maar probeer die pingtest even, en toon me de screenshot
     
    #16
  17. thommy_99 Obsidian Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Mar 27, 2013
    Messages:
    1,216
    Have you tried turning it off and back on again?
     
    #17
  18. Wadu437 Stronghold Scavenger DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    3,584
    Have you tried reading it?
     
    #18
  19. KleineAap Gold Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Sep 15, 2014
    Messages:
    241
    Ik denk niet dat het te maken heeft met draadloos/kabel, dit ligt aan je computer, je Java of je mc. Probeer eens opnieuw je Java te installeren en als't niet werkt je mc opnieuw installeren. Als je het probleem nog steeds hebt weet ik het ook niet meer. Maar het heeft iig niet met draadloos of kabel te maken, ik heb ook draadloos en nog nooit problemen mee gehad (of je draadloze internet is supertraag, dan kan het wel zijn dat je gekickt wordt ivm time-out bij verbinding, dan moet je zorgen dat je glasvezel krijgt net als ik :))
     
    #19
    • Agree Agree x 1
  20. Wadu437 Stronghold Scavenger DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    3,584
    Kunnen jullie niet lezen?
     
    #20
    • Optimistic Optimistic x 1
Thread Status:
Not open for further replies.