Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Others' started by GuidoVI, Oct 17, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. GuidoVI Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 23, 2013
    Messages:
    674
    Hey DRC,

    Telkens als ik Optifine installeer loopt me minecraft om de zoveel blokken vast. ( rond de 10 blokken )
    Kan het zijn dat er een instelling verkeerd staat ofso?
    heb er al langer last van, maar kan er zelf niet achterkomen waarom ik telkens vastloop..
    Als iemand weet hoe ik dit kan oplossen graag een reactie:)

    mvg
     
    #1
  2. Pocket_tris Redstone Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Oct 14, 2012
    Messages:
    439
    heb je het al gegoogled?
     
    #2
  3. GuidoVI Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 23, 2013
    Messages:
    674
    yep, meerdere keren zelfs
     
    #3
  4. ADEdge Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 9, 2013
    Messages:
    626
    Minecraft opnieuw installeren?
    Optifine Up-To date?
     
    #4
  5. GuidoVI Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 23, 2013
    Messages:
    674
    ja allebei gedaan
     
    #5
  6. Wadu437 Stronghold Scavenger DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    3,584
    Heb je de optifine installer gebruikt? en post even je systeem specs
     
    #6
  7. GuidoVI Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 23, 2013
    Messages:
    674
    nee ik heb die ene version ding van altin. Maar toen ik het probeerde met forge was t precies t zelfde.
    Hierzo, is niet heel goed xD

    [​IMG]
     
    #7
  8. Goldmika2 Newbie DRC Player

    Offline
    Joined:
    Oct 10, 2013
    Messages:
    5
    Optifine verwijderen en opnieuw instaleren.
    en kijken of ie het dan weer doet bij de 10 blokken.
     
    #8
  9. GuidoVI Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 23, 2013
    Messages:
    674
    doet het niet
     
    #9
  10. altin0492 Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 16, 2013
    Messages:
    1,248
    For maximum FPS use:
    - Graphics: Fast
    - Render Distance: Short/Tiny
    - Smooth Lighting: OFF
    - AdvancedOpenGL: Fast
    - Clouds: OFF
    - Fog: OFF
    - Animations: All OFF
    - Sky: OFF
    - Stars: OFF
     
    #10
    • Like Like x 1
  11. GuidoVI Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 23, 2013
    Messages:
    674
    maar aan FPS ligt t niet, telkens schiet het van 130fps naar tussen 0&5 en dan loop ik vast ;S
     
    #11
  12. altin0492 Nether Explorer DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 16, 2013
    Messages:
    1,248
    Zet je java op krachtige nvdia processor via configuratie >recher muisknop op je bureablad dan zie je iets van configuratie nvdia>3d instellingen>selecteer java> zet hem op krachtige nvdia processor>toepassen en als goed is zou ie normaal moeten doen
     
    #12
  13. Wadu437 Stronghold Scavenger DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    3,584
    En gewone Vanilla?
     
    #13
  14. GuidoVI Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 23, 2013
    Messages:
    674
    hoe moet dat bij een mac? xD

    hoe bedoel je Vanilla?
     
    #14
    • Like Like x 1
  15. Nobody4life Obsidian Miner Staff Member Forum Moderator

    Offline
    Joined:
    Oct 17, 2012
    Messages:
    1,361
    vanilla is de gewone minecraft

    Heb je deze map al in .minecraft (".minecraft\libraries\net\optifine")
    Als deze er niet bijkomt moet je deze zelf aanmaken en alles er insteken wat er in moet
    Dit helpt je msn
     
    #15
    • Like Like x 1
  16. Wadu437 Stronghold Scavenger DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    3,584
    Zonder mods, dus zoals je het nieuw downloadde
     
    #16
  17. GuidoVI Lapis Lazuli Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 23, 2013
    Messages:
    674
    dan doet die het gewoon zonder vastlopen
     
    #17
  18. kacje Gold Miner DRC Player

    Offline
    Joined:
    Nov 1, 2012
    Messages:
    396
    guido doe users /je naam /libery/aplications support en zet daar je optifine in ik weet niet of je dit al hebt gedaan :(
     
    #18
  19. TheMightyDaphne Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Feb 10, 2013
    Messages:
    813
    kijk veel op yt hoe je het meot oplossen ik heb het opgelost door minecraft opnieuwe te instaleren en dan optifine opnieuw in een map zetten via %appdata% dan naar .minecraft ga naar versions dan copieer je de map van 1.6.4 plak de map en verander de naam(naar bijv: optifine) en doe dat ook bij die 2 andere bestanden(de zip gestand en kladblok bestand) vervolgens open je het kladblok bestand en zoek je alles op waar 1.6.4 staat en verander je naar de naam van de map dus (bijv: optifine) dan open je de zip map en haal je meta-inf weg en plaats je alle bestanden van optifine in de map +meta-inf (als je dat gedaan hebt ga naat minecraft en dan naar profiel en kies dan de map optifine als het goed is zou het dan moeten doen)
     
    #19
  20. Wadu437 Stronghold Scavenger DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    3,584
    Ik dnek dat ik het probleem weet.
    Optifine zal een externe library nodig hebben die niet geinstalleerd werd met altins versions map.
    Download dit en dubbelklik het
    klik dan op install.
    Start dan de launcher en selecteer het profiel Optifine
     
    #20
Thread Status:
Not open for further replies.