Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Updates and announcements' started by koolmees71, Jan 8, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. koolmees71 Best ex-admin ever Staff Member Best ex-admin ever

  Offline
  Joined:
  Oct 14, 2012
  Messages:
  1,443
  Beste DutchRastaCrafters,

  DRC verandert en groeit. We gaan mee met ontwikkelingen. Om ervoor te zorgen dat we ook jullie als spelers goed kunnen blijven helpen, zijn we op zoek naar nieuwe stafleden.

  Vandaag hebben Sgt_Deathreaper, Ultravioletgamer en Brammes het stafteam verlaten en FroggieNL al wat eerder. We zijn ze zeer dankbaar voor hun inzet.

  Als staflid zal je beginnen als test-moderator. Je zult moeten bewijzen dat je betrouwbaar en moderator-waardig bent. Er komt meer bij kijken dan je denkt, dus denk er niet te licht over.

  We hebben wel een aantal eisen. De server wordt internationaler en we hebben een faction server erbij. Je moet wel aan de volgende eisen voldoen:

  - Je moet minimaal 15 jaar oud zijn. Het heeft dus GEEN ZIN om te solliciteren. Sterker nog, het kan tot consequenties leiden. Ook als je over 2 weken 15 wordt dus niet solliciteren.
  - Je moet vaak genoeg online zijn. We moeten het werk verdelen over een aantal mensen en dat is veel werk. Dat kost tijd.
  - Je moet toegang tot Skype hebben. Je hoeft niet te praten over Skype, maar we gebruiken het als staf chat.
  - Je moet je vooral interesseren in het helpen van de server en de spelers en minder in het spelletje zelf. Natuurlijk mag je gewoon op DRC verder bouwen en spelen, maar we verwachten wel dat al het MOD werk klaar is voordat je iets aan je eigen bouwwerken of faction gaat doen.
  - Je moet stressbestendig zijn en tegen gezeur kunnen zonder boos te worden.
  - Je moet je goed in het Engels en Nederlands uit kunnen drukken. Aangezien je ook op het forum actief dient te zijn moet je wel het goede voorbeeld geven. Ook zijn er steeds meer Engelstaligen op DRC.
  - Je moet actief zijn op het forum. Ook al is het belangrijk om op de server aanwezig te zijn, het is ook belangrijk om het forum in de gaten te houden. Als je moderator bent, dien je ook topics die voor jou relevant zijn (unbans, klachten en updates) goed in de gaten te houden en op tijd te reageren.
  - Je hebt ervaring met Minecraft. Het liefst ook met plugins als mod, admin of owner.

  Op het moment zijn we op zoek naar ongeveer 6 test-mods. We willen ongeveer 4 mensen bij het team hebben. Het maakt niet uit of je een donator rank hebt of niet. Een schoon strafblad is belangrijker.

  Sollicitaties kun je in een conversation naar Koolmees71 en JelleDRC sturen op het forum. We zullen in het weekend van 18 en 19 januari een beslissing nemen.

  __________________________________________________
  Minecraft naam:
  Skype naam:

  Leeftijd:
  Hoe lang speel je op de server:
  Hoeveel uren ben je per dag online:
  Op welke tijdstippen ben je het meest online:
  Heb je ervaring als mod/admin:
  Waarom zouden we jouw moeten kiezen?: .


  Denk je dat je een gezellige aanvulling voor het team bent en voldoe je aan de eisen? Stuur dan een privé berichtje naar JelleDRC en Koolmees71.

  Inzendingen kunnen tot en met vrijdag 17 januari 2014 23:59

  LET OP:
  - Je leeftijd wordt gecontroleerd, bij leugens volgen er sancties
  - Maak maar 1!!! Conversatie aan en voeg JelleDRC en Koolmees71 toe. Meerdere conversaties worden gezien als onmacht om moderator te zijn.
  - Over de uitslag wordt niet gecommuniceerd. Meedoen betekend dat je de uitslag accepteert.

  Met vriendelijke groet,

  DutchRastaCraft Team
   
  #1
  • Like Like x 17
Thread Status:
Not open for further replies.