Welcome to our forum!

Do you want to become a member of our community? Join our forums now!

Register
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Discussion in 'Others' started by nickvdhurk, Dec 13, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nickvdhurk Iron Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 18, 2013
    Messages:
    110
    Hoi,

    Ik heb in de nieuwe world een groot platform gemaakt met daarop een huis, alleen het huis staat precies in het midden. is het mogelijk dat die word verplaatst naar het begin van het platform? dat is ongeveer 20/30 blocks naar achter. Sorry als dit een domme vraag is maar weet niet als dit gedaan word.

    Mvg Nick
     
    #1
  2. Bram Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Dec 5, 2012
    Messages:
    842
    Denk niet dat de staff dat doet, ga er maar vanuit dat je je huisje zelf moet gaan verplaatsen..

    Maar vragen kost geen geld dus hoop het beste voor je! :)
     
    #2
    • Friendly Friendly x 1
  3. Dracindo Forum Lizard Staff Member Forum Moderator

    Online
    Joined:
    May 18, 2013
    Messages:
    2,563
    Kun je je platform niet zo bewerken dat het het resultaat geeft dat je wil?
    Of komt er meer bij kijken dan dat?
    Alternatief kun je ook je huis slopen en weer heropbouwen, maar ik ga er van uit dat het iets groots is waar veel tijd in heeft gestoken en waar dan weer meer tijd in gaat steken om dit te doen.

    Ik ben geen expert op dat gebied, ik laat je huis met alles erin eerder verdwijnen :S
     
    #3
  4. Anesitas Server Admin Staff Member Server Admin

    Offline
    Joined:
    Jul 1, 2013
    Messages:
    2,854
    Afhankelijk van de locatie kan je inderdaad een stuk van je platform afhalen aan het begin, en dat er aan het einde aan zetten. Dan lijkt het alsof je huis aan het begin van het platform staat.
    Moet je uiteraard wel even je claim ook aanpassen. Anders is het achterste stuk niet meer geclaimd :)
     
    #4
  5. nickvdhurk Iron Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    May 18, 2013
    Messages:
    110
    @Dracindo @Anesitas Nou dat zou kunnen, alleen voor mijn huis zijn veel ''heuvels'' om dan weg te halen, en achter mijn huis is het nogal vlak. vandaar mijn vraag. dat is zonde van de open vlakte en het mooi bos voor mijn huis.
     
    #5
    • Agree Agree x 1
  6. robinwiel Diamond Miner DRC Veteran

    Offline
    Joined:
    Jun 14, 2013
    Messages:
    753
    Helaas wordt WorldEdit niet gebruikt voor dit soort doeleinden.
    Heuvels en bomen zijn er om weggehaald te worden :)

    Topic gesloten.
     
    #6
    • Like Like x 2
Thread Status:
Not open for further replies.